efter 5 h

2011-11-30, 17:16:45 / Kategori: Allmänt
Fy fan va jag är trött i skallen, har ont i hela kroppen efter gårdagens första träning på typ 2 mån, så otagg på plugg och vill bara hem och sova....Sitter i bibblan och pluggar, har varit här sen tolv och hjärnan börjar strejka efter 5 timmar men jag MÅSTE bli klar tills imorn så det är bara att kötta!

Första advent

2011-11-29, 23:39:32 / Kategori: Allmänt

Lussebak med Agnes och tjockisen, vi behövde lite julfeeling så lussebullar och lite glögg passade perfekt. Förrutom att glögg är sjukt vidrigt ;p


Längtar ...åh det här är nog min dröm

2011-11-26, 16:37:18 / Kategori: Allmänt

If I was a rich girl


Ho ho ho

2011-11-25, 00:40:06 / Kategori: Allmänt
Ho ho ho, 2 julklappar är inhandlade, känner att jag är ute i god tid i år. Allt för att undvika julklappsstressen!!

tjockis dagen

2011-11-23, 22:39:50 / Kategori: Allmänt
Ligger här och degar i soffan, tjock nog efter pizza och massa chips som jag tjockat i mig med Agnes som kom förbi. Nä fy fan vilken fetto kväll, vi kollade fan också på fetto program. Det här måste nog va årets tjockis dag.


team work? naaa

2011-11-19, 12:00:02 / Kategori: Allmänt
"Kroppen vill inte riktigt samarbeta, nu när värken har gått ner och njurbäcksinflamationen lugnat sig lite så kommer det SJÄLVKLART nått nytt som ska döda mig och nu äre nått bakom skulderbladen på ena sidan som tycker på som fan när jag tar djupaandetag. Gör bajsont när jag ska gäspa typ, så nu är det korta andetag som gäller! WOHO!"
Det var det jag skrev på jobbet i lördags, la aldrig upp det bara, hade bajsont men nu är det över. Fick andningssvårigheter av penicillinet jag tog, men nu är allt bra och äntligen känner jag mig som en frisk människa!

Vad har jag hunnit på dem här 5 dagarna sen fredag? Jo, jag har träffat agnes, jobbat, varit på släktmiddag med Danne, pluggat, pluggat, kollat film och pluggat = en riktigt lugn helg med massa plugg. Hade tentan idag och det gick rätt bra faktiskt och det är riktigt skönt att ha den gjord!


Hösten är fortfarande kvar och om en vecka är det december, helt sjukt! Känns skumt att julen snart är här men inte snön...?

Kära dagbok

2011-11-16, 19:36:45 / Kategori: Allmänt

Har nog inte sagt att det är njurbäcksinflamationen som har mördat mig nu den senaste veckan. På grund av att jag har spytt innan har jag inte vågat käka något, under veckan har jag fått i mig i princip bara nyponsoppa. Förutom idag! Tog mina första kliv fram och tog mig modet att käka en macka imorse (sist jag gjorde det räckte det bara med en tugga och maten flög upp ur magsäcken). Jag åt även middag/lunch idag så är ändå lite stolt, ha. Jag kommer inte förbli ett anorexibarn!! Goda nyheter iaf. :)


ååh jag älskar min rygg! ååh vad jag klagar

2011-11-13, 02:06:43 / Kategori: Allmänt
Det blev en favorit i repris igår, kvällen spenderades hos Pontus med Danne, vi kollade på Sverige - Danmark matchen och lirade lite ps2. Min jävla rygg vägra ge med sig utan fortsätter att piska mig - make me suffer, känner mig helt seriöst handikappad. Märkte att värmesalva hjälpte dagen innan och fick nån hos pontus, jag tänkte inte så långt att det var en värktablett fast i salva som innehöll ibumutin som jag förmodligen nu inte tål, eftersom jag spydde 5 min senare. Så det blev ett superavslut på gårdagens kväll också! ...
 
Har så jävla bajs ont när det är som värst och det vägrar gå över, just nu sitter jag på jobbet, har ett härligt natt pass 21:30-04:30 så det är bara att härda ut. Var bara tvungen att klaga lite.

Becuse I love my life....

Fuck My Life

2011-11-11, 19:24:57 / Kategori: Allmänt

Den värsta natten på länge!!! På nått sätt har jag skadat ryggen från onsdags träningen och nu har jag pain in the as! Ryggen svullnade upp igår och hur jag än låg i sängen gjorde det ont, till och med att andas?!? Låg och vände mig hela tiden för att hitta nån ställning som inte gjorde ont, men hur jag än gjorde så hjälpte det inte. Jag gav upp runt tre tiden då jag fortfarande inte hade somnat och bad mamma smörja in min rygg med en värmande salva. Det gjorde så ont att jag inte kunde hålla emot tårarna. Har fan aldrig haft så ont. Tog två värktabletter som jag förmodligen inte borde gjort, för fem minuter senare så spydde jag. Runt fem låg jag i sängen igen och somnade tillslut.

En riktigt underbar natt! En läxa av natten är att jag ALDRIG mer kommer ta en jävla värktablett för det hjälper inte ett skit...


Kreativ

2011-11-10, 23:47:17 / Kategori: Allmänt
Min kreativa sida kommer fram ibland och fick nån impuls att måla om ramarna, så nu är dem nymålade, nu fattas bara dem nya bilderna som jag måste fixa. Det här är en riktigt dålig uppdatering av mitt liv kan jag säga. Tiden går och allt förändras, inget är sig likt.....

fimmla runt

2011-11-10, 23:43:33 / Kategori: Allmänt
Idag har jag haft en ledig dag men tyvärr inte helt ledig från plugg precis, så det fick bli några timmars plugg på bibblan med Emma idag. Efter det mötte jag upp Carro som jag inte träffat på riktigt länge, massa tjej snack och saker som man fick ta igen. En mysig och trevlans kväll. :)

Movie time

2011-11-09, 16:44:19 / Kategori: Allmänt

Igår vart det bio med älskling, vi såg In time med Justin Timberlake. Rätt bra film faktiskt med äntligen lite ny tänk, känns som alla filmer bara härmar varandra nu för tiden. Värd att se iaf ;)


helgen

2011-11-07, 00:33:34 / Kategori: Allmänt

En trevlans middag efter centralbadet, med för mycket käk på bordet som fick kosta plånkan den kvällen. Värt var det iaf dessutom så är man inte ute och käkar så ofta. Fast just den här helgen blev det lite mycket, var ute och käkade både på fredag och lördag, matte fyllde år och då blev det middag ute igen fast på lördagen med en nykter utgång för mig på grund av min jävla hosta. Jag var ändå trött och otagg på utgång, så det var ändå rätt skönt att köra på nyktert samtidigt blev utgången rätt seg och trist i längden, satt mest och snackade den kvällen.

Visst kan man tycka att man ska kunna ha kul utan alkohol men det är lättare sagt än gjort....speciellt när alla andra är packade



Honung, som nalle puh gillart!

2011-11-04, 14:22:08 / Kategori: Allmänt



Man lär sig alltid något nytt på jobbet när man lallar på nätet! Visste ni att honung är tydligen galet bra för kroppen? Baktierie dödande, hjälper vid acne problem, lugnande, återfuktande och kan till och med bleka ärr och läka sår. Nått nytt?? Innehåller dessutom antioxidanter, mineraler och vitaminer.
RENA RAMA HEALING THING!

5 SUPER GREJER DU KAN GÖRA MED HONUNG

Rengörning
Ta först bort sminket och tvätta rent ansiktet, smörj sedan honungen i hela ansiktet. Massera in honungen med cirkulerande rörelser och doppa sedan händerna i varmt vatten och fortsätt att massera. Värmen från vattnet hjälper till att rengöra. När du känner dig klar kan du skölja av med varmt vatten och torka dig.

Ansiktsmask
 
En riktigt enkel och billig ansiktsmask, det ända du behöver är honung. Rengör ansiktet. Applicera sedan honung över hela ansiktet och snåla inte. ;) Låt det sedan sitta i 30 min och skölj sedan bort med varmt vatten. Den återfuktar din hud och du blir len och fin! Både fast och flytande honung funkar men fast rekomenderas tydligen.

Ansitksskrubb
En rikitgt billigt och enkel ansiktspeeling, det ända du behöver göra är att krossa havregryn och blanda det med honung. Sen är det bara att skrubba på.

Sen kan du även göra en
kroppsskrubb
men då är det annat du ska ha i.

Recept:
1 matsked honung
2 deciliter socker
1 deciliter olja (ex. olivolja)

Hårinpackning
Honung gör håret mjukt och blankt - motverkar elektriskt hår.

Blanda 2 matskedar honung, 1 matsked pressad grapefrukt, en matsked jojobaolja eller olivolja

eller...
Ta ditt favoritbalsam, tillsätt 1/4 honung och 1/4 aloe vera-gel. Blanda ställ in i micron och sen äre KLART!



Nån dag måste jag ha "ta hand om mig själv -dag" då jävlar ska det här testas!
Även fast jag tycker att honung är det vidrigaste jag vet och för sött.... men nu ska jag ju bara slösa på det så nu gör det inget.


Hard work, work!

2011-11-04, 09:27:19 / Kategori: Allmänt

Lite frulle och plugg på jobbet :)
Lagom skönt att börja jobba 05:00 och börja dagen med ett 10 h pass. Som vanligt så försov jag mig idag också, vaknade av att föraren ringer 04:40 och frågar vart jag är lagom stressig morgon ... Kom i tid i alla fall.


ut på äventyr

2011-11-04, 09:13:24 / Kategori: Allmänt



Inleder eftermiddagen med att träffa Agnes, "små-shopping" en liten snabbis så där. Efter det så ska jag åka till Centralbadet och möta company där. Lite bad och senare avslutar vi kvällen med middag ute på stan. Det blir nog en riktigt mysig kväll.