farväl Sverige

2012-07-23, 17:14:46 / Kategori: AllmäntÄntligen åker jag iväg från det här kalla landet, taggad på att festa och träffa alla nära och kära.
Rent allmänt leva livet i en vecka utan arbete och plugg!


BBB

2012-07-22, 01:43:54 / Kategori: Allmänt
Bakis in boda borg!

Helt slut efter firandet på onsdag, väcks vi tidigt på morgonen på torsdag och for med hela familjen Wahl/Edman till Boda borg i Oxelösund. Vistelsen var väl i sig rätt rolig men eftersom vi var sjukt trötta (bakis) var det egentligen rätt jobbigt och lite fel dag att åka på. Det var ju inte lika roligt som sist jag var dät iaf. Sist jag var där var jag en nybliven 18 åring på kickoff med citysälj och redan lullig när vi kom dit, så det gjorde nog boda borg mycket roligare. Inte så konstigt kanske? ;p

INTE EN TONÅRING LÄNGRE!

2012-07-20, 18:39:17 / Kategori: AllmäntEn riktigt lyckad kväll även fast alla inte kunde komma och det blev lite strul för nån här och var, trots det blev det en riktigt mysig kväll! Gick in med inställningen att det kunde bli flopp av hela kvällen eftersom så många sa att dem inte kunde men det slutade riktigt bra! Hade så kul att jag själv glömde bort att ta kort den här dagen.
Tack alla som kom ännu en gång!


ååh vilken härlig dag

2012-07-16, 21:27:24 / Kategori: Allmänt

Idag känner jag mig som en riktig städarfru, morgonen ängnades åt att tvätta tre veckors smusttvätt, städa lägenheten tills jag var tvungen att ta mig till jobbet. Nu sitter jag på jobbet och slutar 23:30, härlig tid och dagen känns så värdelös speciellt när jag missat världens finaste väder ute...men men måste man jobba så.


Amsterdam

2012-07-15, 01:33:18 / Kategori: Allmänt
Tiden går för fort och jag hänger inte med här i bloggen, dagarna går och jag vet att jag varit SÄMST på att blogga men så blir det alltid under sommaren. Har nu hunnit med både Ukraina och Amsterdam och nu är det jobb på schemat innan jag och Danne åker iväg igen till Polen.


Amsterdam är en sjukt fin stad bortsett från att det luktar hash nästan överallt och det hemska redlight området. Intressant med en så annorlunda kultur som ändå är så nära oss. En trevlans resa som vart rätt lugn i sig, utan några riktiga utgångar tyvärr men mest chillpill och häng på barer. Vi var även på Sixflags som var anledningen till att vi åkte till Amsterdam, det var verkligen roliga attraktioner men jag hade tyvärr för stora förhoppningar om stället och blev lite besviken. Allt som allt var det ändå trevlans resa med väldigt mycket gym, filmtittande och sushi! Här kommer lite bilder från resan


Artis Zoo
Sixflags
Tack för en mysig resa!