Åh vad det är roligt att plugga!!

2011-04-19, 15:05:55 / Kategori: Allmänt
Nu har jag pluggat massa fysik, orkar inte mer.
Dags att byta till nått annat av dem tusen grejerna jag har och göra.
 • Måste plugga natur (inför provet)
 • Göra klart massa grejer till PA
 • Göra 2 uppsatser i mental träning
 • Måste plugga mer fysik (inför provet)

Det är så jävla underbart att sitta inne och plugga hela dagen när det är så fint väder ute!
Ska träna ikväll iaf så har något att längta efter iaf :)

Bilder från Claras 18års firande! :)

2011-04-19, 01:07:24 / Kategori: Allmänt
Lördag : Det var en grymt rolig kväll! Det började med middag hemma hos Clara, god mat plus lite cider och efterrätt. Vi åkte till dovas. Där väntade vi på killarna fast vi hade inte tålamodet nog eftersom dom var så sega, så vi åkte till Entourage utan dem. Första gången jag var på Entourage, just då var Sean Banan på besök inget vi visste om innan, rätt kul att se ändå, fast det var bara skit dålig hip hop musik bara för att. Så det blev rätt segt efter ett tag för att musiken SÖG, killarna kom inte in så vi drog vidare. Dem fick för sig att dem skulle tilll Viper. Så där slutade kvällen till slut. Hade hört så mycket skit om viper så trodde att det skulle vara sjukt sunkigt men a, det var ju typ bara desperata människor där. Alla strulade med alla kändes det som. Stället var OK att typ föra på men venne om jag skulle kunna vara där så ofta precis, fick inge bra intryck.
Själv så fick jag sjukt ont i huvudet, efter all dricka tror ja?
Satt i soffan och drack vatten, typ resten av kvällen. Mådde fan inge bra där. Fast det blev ändå en lyckad kväll! Det var sjukt kul, även fast slutet kanske inte var det bästa.

Bilder från början av kvällen...


Min start 11

2011-04-15, 00:33:44 / Kategori: Allmänt
Detta är min start11 till insökningen, som ett starkt fotbollslag! Imorn är det sista dagen att ändra valet, har egentligen inte bestämt mig till 100% vad jag exakt vill bli. Skulle varit grymt kul att bli en inrednings arkitekt, fast det finns inte riktigt sånna inriktningar. Är faktiskt inte så säker på vad man ska läsa då. Har för mig att det är nån inritkning inom arkitektur som är i princip omöjlig att komma in på om du inte har 22 poäng.
Civilingenjör känns bra iaf, 5 års tortyr men sen är det gjort och du har grymt bra möjligheter senare i livet.

inte så långt ifrån...

2011-04-10, 23:16:37 / Kategori: Allmänt
Har ingen jävla aning vilken klänning jag ska ha på studenten! Köpte en klänning i London som jag ändå är osäker på. Har beställt hem en till, älskar den modellen. Hoppas den sitter bra bara. Så sjukt snygg, så även om jag inte kommer ha den på studenten så kan jag ändå ha den i sommar. Vilket jävla I-landsproblem....

fredag/lördag

2011-04-09, 19:46:18 / Kategori: Allmänt
Fredagen blev verkligen otippad, av det jag hade förstått så skulle vi typ ta det lungt hemma hos agnes och bara spela nå spel. Riktigt så blev det inte. Det blev en riktigt god middag med oxfilé och som avslutades med spel och massa öl, cider och 9 tequila shottar som jag lyckades få i mig. Blev konstigt nog inte så full som jag trodde att jag skulle bli.
Det var jag, agnes, fredrik, pontus och matte som spenderade kvällen hos agnes.
Runt två tiden så 02-03 tiden så började jag och pontus rulla in mot stan för att möta upp Danne. Vi åkte hem alla tre, men som vanligt så händer det alltid något på tuben på vägen hem.

Det vart världens bråk mellan några och helt plötsligt så började det klia i näsan, halsen och ögonen. Så började folk hosta. I princip alla på tuben började hosta. Det visade sig att en tjej hade tömt en hel papparspray burk på en kille och det spreds i tuben. Det var rätt obehagligt när man först inte förstod vad det var. Tuben stannade till slut och öppnade dörrarna och alla typ stormade ut för att komma ut till friska luften. Polisen kom och vi fick stå där i hundra år tills allt vart uträtt....


Säger bara suck.....Ikväll blir det iaf bowling med danne,carro och surre. :)


Planer ...studiedag imorn

2011-04-05, 00:25:02 / Kategori: Allmänt
 • Upp klockan 9:00
 • Fixa mig och packa plugg, tränings kläder och jobb papper
 • Åka till Danne och plugga
 • Träna 19:30 - 22:00
 • Sova hos älskling
Onsdag
 • Upp till skolan
 • Iväg på utbildning 14:00 - 18:00
 • Åka och säga upp mig på Bandling & Partners
 • Hem o sova

Min vardag som inte riktigt följer planeringen

2011-04-02, 17:28:43 / Kategori: Allmänt
Runt tolv tiden kom jag hem från Danne, hade tänkt att jag skulle plugga hela dagen men riktigt så blev det inte. Började rota bland allt smink och sortera bort allt gammalt skit, sen så utvecklades det hela och började rensa mina hyllor och fixa om lite. Glömde totalt bort tiden och helt plötsligt så försvann 5 timmar. Så hinner inte plugga så mycket för om en timme så kommer Clara, vi ska käka och kolla på nån film.
Det blir en mysig filmkväll utan några pojkar. Ibland så måste man ha lite girltime också! :) <3Blandade bilder från skivan

2011-04-02, 15:19:02 / Kategori: Allmänt
Lite sent ute jag vet, men bättre sent än aldrig ;)
Bilder från tisdagen