så ensamt

2011-06-27, 16:19:29 / Kategori: Allmänt




Så ensamt men så vuxet. Får klara mig själv här hemma i tre veckor som betyder att jag måste göra ALLT! Handla mat, tvätta kläder, vattna blommorna och så bär det snart av till jobbet. Galet vuxet! Blir iaf inte själv i natt, tjockisen kommer till mig ikväll efter jobbet.


spontat men ändå riktiga fynd!

2011-06-27, 16:13:34 / Kategori: Allmänt
Alltid nice med fynd! Nelly har världens rea nu för "vip-kunder" så kika in för fan, riktigt värt!




Dagens höjdpunkt!

2011-06-23, 20:54:35 / Kategori: Allmänt

Har städat hela dagen hemma och orkade inte laga ett piss idag, så jag gick och köpte mig 200g hamburgare med pommes. Så jävla gött! Förtjänar det så jävla hårt också!

save the world

2011-06-23, 01:15:45 / Kategori: Allmänt
Ett långt och segt pass vart det idag ( 13:30-21:30 ). När jag kom till jobbet så var jag redan lite hes, om man jämför med min röst nu så har jag typ ingen röst kvar efter alla jävla samtal.

Fick leka räddaren i nöden idag faktiskt, kände mig rätt duktig. En gubbe ringde in till taxi-växeln bad mig att ringa till 112, han var i chock och tänkte inte på att han kunde ha ringt dit själv precis. Han hade fått massa glasskivor rätt djupt i kroppen. Han skulle ta ner en tavla från väggen och glaset från tavlan gick sönder på nå vis och föll på honom och han blödde rejält. Så jag ringde 112 direkt som åkte dit. Vet faktiskt inte hur det gick för gubben tillslut, lite nyfiken men han klarade sig nog.



empty space

2011-06-21, 00:17:16 / Kategori: Allmänt
Idag har det väl inte hänt så speciellt mycket. Danne och jag mötte upp Clara idag, vi var lite busiga som fixade dricka åt henne till peace & love.  Vi hjälpte till å bära och degade lite hos Clara. Sen var det dags för mig att rulla till jobbet och nu ligger jag i sängen.
Ska fan jobba 5 gånger den här veckan, riktigt oskönt.

Min dag imorn:
  • Imorn ska jag hämta min efterlängtade data från pappa, den ligger på posten och väntar på mig!
  • Jobba 18:30-02:30

I´m so lonley

2011-06-19, 15:59:24 / Kategori: Allmänt

Segar på jobbet just nu, har typ kollat på flera olika serier och halvsovit. Det är rätt lungt idag, galet skönt!
Idag åker pappa iväg till sina släktingar och är borta hela sommaren typ, han kommer fan tbx i augusti och morsan åker iväg på torsdag. Päronen lämnar mig och kommer vara helt själv i typ 3 veckor sen åker jag själv iväg till Polen. Det kommer vara riktigt skönt att vara själv hemma, löve it!  


Vattenfall!

2011-06-19, 00:31:58 / Kategori: Allmänt
Bara för att ha en liten uppföljare till inlägget innan så är datan nu beställd, den jag ville ha fanns inte i affärerna. Så nu får jag vänta i några dagar sen är den här!!

Igår vart det utgång med Danne, Pontus, Clara, Sanne och Tanya. Från början så var det meningen att vi skulle dra ut och fira på riktigt att vi hade tagit studenten (jag och agnes) men nu vart hon sjuk så det blev en utgång utan agge. Trist för jag hade faktiskt ställt in mig på det o så blev det inte av. Gjorde det bästa av kvällen och resultatet blev grymt bra! Det vart en riktigt lyckad utgång, vi förade hos pontus rejält och körde lite fyllo-lekar. Grymt roligt! Därefter så drog vi in till stan och röjde häcken av oss. En riktigt skön utgång, men jag skulle ju kanske önskat att jag inte stötte på en viss person där men om jag bortser från det så var det GRYMT! :)


SURPRISE!

2011-06-15, 23:56:13 / Kategori: Allmänt
Ska åka och köpa en data! :) Det är en tidig födelsedags present från pappsen, riktigt glad men vet inte än vilken data jag ska välja. Funderar på den här, får se vilken det blir. Elgiganten here I come!

to late!

2011-06-15, 19:16:56 / Kategori: Allmänt
Shopping: I tisdags knallade jag runt med Pontus i stan efter jobbet och hittade den här "klänningen" på top shop, det är ju galen rea överallt och fick den här för 300:- när den egentligen kostade 700:-. Den är ju galet söt men är ändå grymt osäker på den, känns så ojag samtidigt som jag tycker att den är grymt snygg. Kan ändå inte byta den eftersom jag köpte den på rea, så får inte ångra mig nu annars har jag slängt bort 300:-.

Måndag

2011-06-15, 18:35:42 / Kategori: Allmänt
Måndagen var en dag då jag ändå hann göra rätt mycket. Dagen började med att jag drog på intervju på ett nytt jobb (som jag bara funderar över, skulle kolla vad det var), intervjun gick grymt bra och det ville ha mig fast jag har inte bestämt mig än. Jag ska alltså hitta nya företag som vill få arbetskraft från MGR (ett bemanningsföretag) och fixa möten mellan parterna. Som sagt inte säker på vad jag ska göra än, så får se.
Iaf, efter intervjun så vart det löpning med Danne, Pontus och Matte. Kände mig rätt duktig, men jag måste bara säga att jag verkligen har världens sämsta kondis! Har inte tränat på sjukt länge fan, kände verkligen av det.
Eftersom vi var så duktiga så blev belöningen tacos, vi käkade middag och drog ut en snabbis med båten. Rätt onödig tur egentligen, Sam och Edin följde med också. Vädret sög och det var kallt o blött. Vi avslutade kvällen med en film hos Danne.

grillpartaj

2011-06-14, 23:13:44 / Kategori: Allmänt
Lördag: I princip under hela lördagen så jobbade jag (12-21) ritkigt surt att sitta inne när det var så fint väder. Kvällen spenderades lite bättre iaf. Dannes klass från universitetet hade typ grillpartaj och ja o ponta drog med. Det var fan ritktigt roligt, även fast jag inte fick i mig så mycket så räckte det just då eftersom jag typ inte käkat så bra under dagen. Resultatet av kvällen vart en lagom lullig o glad Joanna som satt o rökte vattenpipa!

en promenix runt råsta

2011-06-14, 23:04:42 / Kategori: Allmänt

En pomenad runt råsta med massa söta pipi fåglar, som iof senare kommer bli stora o fula och det ända dem kommer göra är att skita runt. Jaja, nu är dem söta iaf. Jag o Agnes knallade runt råsta några varv och efter det så kollade vi på Kunfu Panda 2. Den var mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara!
Efter filmen blev det sanning och konsekvens, låter säker sjukt töntigt men det var fan riktigt roligt och sjukt flummigt! Kan tänka mig att det skulle kunna spåra och bli riktigt pinsamt med lite mer folk och sprit. HA!



studenten

2011-06-14, 22:55:40 / Kategori: Allmänt
Dagen som är värd att minnas!

Studenten 2011

2011-06-11, 18:19:58 / Kategori: Allmänt

Har längtat så grymt mycket efter den här dagen, samtidigt som ångesten har legat på som fan. Förväntningar och förhoppningar om hur jag ville att det skulle bli, men nu är det äntligen över och det är så grymt skönt!!
Det vart en grymt lyckad champange frukost med sofie, max o danne, även fast vi fick gå upp helt sjukt tidigt.

Efter frukosten så rullade vi vidare lulliga o glada till skolan, party humöret fortsatte i skolan på toaletten med cider. Tiden rullade på så grymt fort efter det, utspringet som bara flög förbi och flaket som vi sedan hoppade på och rullade runt i ett tag. Hade verkligen inte trott att det var så nasty på flaket som det vart. Annars var det riktigt nice på falket speciellt när hoff låten drog igång med highwayman, där vart min dag gjord!

Efter det så vart det middag med morsan och farsan, riktigt god mat men jag var redan så grymt mätt efter all öl och cider. Dessutom så var jag så sjukt trött efter hela dagen och höll på att somna på restaurangen, så när vi käkade klart så var det sängen som gällde för mig. Typ dog i några timmar, vaknade av att morsan snackade med Agnes i telefon. Var så trött att jag glömde bort att vi skulle dra ut, så fick stressa ut till lion bar.
Som tur så vart det en lugn kväll med några bira, rätt trist egentligen på ens student men det kommer jag ta igen nästa helg för fan!

SÅ NU ÄR DET ÄNTLIGEN SLUT! Nu är det i princip lov i två månader, i juli får jag se vart jag kommer in och hur livet rullar på sen. Innan dess så är det jobb som gäller och så ska jag resa runt lite.



lägger upp mer bilder senare, har inga på jobbet typ ;p


-grillning ute på kristineberg

2011-06-05, 17:56:41 / Kategori: Allmänt
Gårdagen avslutades med en gillkväll ute på kristineberg.
En riktigt skön och mysig kväll!




do it

2011-06-04, 01:30:45 / Kategori: Allmänt
Den här veckan har varit riktigt udda, inte för att den är slut än men har redan varit med om nästan allt. Drama, glada fylle tider, falsk sång, skador = pain, irritationer, skön sovmorgon, jobb, solarium me Fredrik, sovit hos Danne, Agnes student och två jävla myggbett!...

Lite kort och sammanfattat, har verkligen varit sämst på att blogga igen. Försöker så gott det går! ;) Är en upptagen kvinna liksom, förra veckan slog jag rekord på arbetstimmar på en vecka. Jobbade 41 timmar förra veckan! Så min lön i juni kommer vara riktigt nice, längtar redan. Tss


Bjuder på riktigt heta bilder från onsdagen! HA! ;)