Fritag

2012-03-24, 15:10:07 / Kategori: Allmänt
Dagen då all pluggångest försvann, dagen då allt blev bra.
Fått saker fixade, tentan gjord, shoppat kläder, hämtat ut en väska och tagit det chill pill med klassen på tentaölen. Geeealet nöjd!
Nu rullar schemat vidare, det är lördag och linnea har födelsedagspartajj.

-Iväg till vällingby och hitta nått bus till både Linnea och Clara
-Middag med tjockisen, Surre och Carro
-Vidare till Linneas partajj


Det blir nog en till grym dag!SAIK

2012-03-22, 21:26:29 / Kategori: Allmänt

Agnes, ibland är du bara för söt!
När jag kom hem idag efter skolan möttes jag av ett gult brev på golvet, mitt namn stod skrivet med stora bokstäver över det och med en underlig svart och gulrandig penna fastklistrad. Nyfiket öppnar jag brevet och ser mästerverket som Agneso gjort. Allt för att tagga till inför semi. Du är ju bara för söt!! <3


 


FML

2012-03-19, 22:45:04 / Kategori: Allmänt
Up yours and fuck my life!
Livet suger just nu, fick nyss reda på att jag failade på förra momentet. Men det kändes ju bra på tentan? Det störda här är att 80% av klassen har blivit underkända, även de som är klassens pluggisar, hur går det till? Jo, läraren (f.d politiker som aldrig varit lärare innan) har satt 0 poäng på varje person som inte skrivit ett utförligt svar på full pott, alltså så även fast du svarat på frågan och missat en liten detalj men ändå svarat 2 sidor om det = 0 poäng! Det innebär att du har skrivit helt fel på frågan även fast du har svarat rätt?
Det störda här är ju att vanligtvis får man typ 1,2,3 poäng för att man kunnat en del av frågan men INTE 0!! Hon hade 3 frågor av 4 på tentan, så det är inte så konstigt att typ alla failade....
Vi har överklagat hela klassen men venne om det kommer hända nått
Så nu har jag alltså 3 stora tentor på 3 veckor, 1 varje vecka....FML!

Sad but true

2012-03-19, 00:05:47 / Kategori: Allmänt

Trust! It takes long time to build, but only seconds to destroy.


The empty space

2012-03-17, 19:46:02 / Kategori: Allmänt
En välidgt underlig "utgång", det började med en trist förlust för skellefteå och häng på Pappagallo, vårt skellhak - börjar bli stammisar där. Servetrisen vet exakt vilken öl jag och Agnes vill ha, liiiite alkisvarning där...

Kvällen hade sina bra och dåliga stunder, min mage ville inte sammarbeta med mig igår och då var det inte på grund av alkoholen ( drack typ 2 öl den kvällen - så vet faktiskt inte varför jag mådde så dåligt). Stod inte ut med magsmärtan och satte två fingrar i halsen, lite komiskt nog så var agnes med på toan och hon spydde av att se mig spy. Det var nog ingen mysig syn men det var kul med spysällskap! Det roliga var att vi upprepade det två gånger under nattens gång. HA! Det vart annars en rätt chill kväll som slutade rätt sent, med efterfest hos Andreas.
Fattar inte hur vi tänkte med att ha en efterfest utan alkohol?

En förvånad joanna under dagens pluggpaus

2012-03-13, 22:53:01 / Kategori: Allmänt
Bjuder på en bild från lite plugg idag, måste bara säga att morötter är så stört gött med philadelphia!

Måste bara ta upp en sak...
Heeelt seriöst! Den överdrivna debatten om hår under armarna har gått över styr! Det började med en "skandal" från melodifestivalen, där en tjej kom med i bild och hade hår under armarna. Blev uppmärksammat och hon gick ut i aftonbladet att det var hennes armhåla som kom med i bild och sa stolt att hon inte rakade. Diskussionen har blivit ENORM på facebook om att ha eller inte ha hår som tjej under armarna och på benen. Tjejer lägger upp bilder och tar kort på sina armhålor (med hår) även på sina ben, grupper har startats ex. "Ta håret tillbaka". Vaa fan händer?!!?
Självklart är det "naturligt" att ha hår under armarna, alla har det, varför ska tjejer behöva raka benen men inte killar? Bra fråga, ett ideal som har skapats, tjejer ska ha lena fina ben och rakade och inget emot det eftersom jag tycker att det är snyggast så.
Personligen spelar det fan ingen roll vad andra gör, det är deras åsikter och I don´t give a fuck men jag tycker inte att det är myspys precis och jag ser verkligen inte charmen i det....


Nattens spektakel

2012-03-11, 23:09:07 / Kategori: Allmänt

Ett oväntat avslut på kvällen, ändrade planer och mycket alkoholintag (tyvärr rätt blandad som har känts i magen idag). Förfest hos Andreas som slutade på theodoras. Kvällen var egentligen planerad för hemmapartajj så Agnes och jag hade med oss sprit och baileys som vi fick smygdricka på theodoras. Vakten märkte inte att vi hällde vi vår sprit i glasen så det var ju tur det fan. Ha! Sen har jag gjort något som inte ni har gjort nämligen en iPhoneflipp! Same Shit som att flippa en snusdosa från bordskanten fast med en iPhone.

Kommer på så skumma saker på fyllan :p är man bäst så är man!
låt livet leka

2012-03-10, 20:03:17 / Kategori: Allmänt
Taggad joanna! Nu kör vi..pang pang!

Sötnöt

2012-03-08, 21:37:50 / Kategori: Allmänt

I onsdags firade vi tre år jag och Danne, han var ju bara för söt som fixade frukost vid sängen med världens sötaste mackor. Thihi


 

 


AIK -SAIK

2012-03-07, 16:37:10 / Kategori: Allmänt

Underbart avslut! En spännande match med massa töntiga "slagsmål", grymt rolig stämning och hat mot Djurgården, även fast de inte spelade på hovet.


 

 


Biljardkväll

2012-03-06, 05:40:37 / Kategori: Allmänt

Fredags kväll spenderades på biljardpalatset med ett väldigt okoncentrerat spel, fattar inte vart dem tävlingsinriktade pojkarna försvann?

Trevlans och lugn kväll vart det eftersom jag hade omtenta på lördag, min FÖRSTA omtenta! Så värdelöst att ha den på en lördag också.. Woho men den gick nog bra. Resten av helgen var också rätt lugn, typ tjockis/film kvällar hos Danne. :)


Sweet dreams

2012-03-02, 07:14:43 / Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och försöker drömma mig bort från Sverige, bort från allt jävla plugg, tentorna och jobbet. Det är bara en månad kvar tills jag och Agnes åker till London och det kommer bli AWSOME! Fan va kul det kommer bli att åka med en rädd liten flicka på flyget, shoppa loss och festa i London. Längtaar!!!

Hotellet vi ska bo på:Här ska vi äta vår flotta mat

Här ska vi pimpla....

Här ska vi ha HÅRT villt sex...

och till sist njuta av utsikten över centrala London från sängen