En dröm gick i uppfyllelse!

2012-10-21, 23:46:00 / Kategori: Allmänt
ÄNTLIGEN säger jag bara, har längtat och väntat på det här i 2 år nu! 
Stockholm är helt omöjlig stad men tillslut så, det kommer bli så skönt och riktigt härligt.
Har fått en lägenhet och nu kommer jag och Danne bli täbybor!
En bit ifrån men vad gör man inte? 
Allt går så fort, det är helt sjukt. Kontraktskrivning i veckan. Om en vecka ska vi flytta in? Dags att köpa möbler kanske? Bud bil? Packa allt? Shit....det händer på riktigt nu. 
Känns så konstigt, kommer inte längre ha mina päron i vardagen varje dag? Inte åka hem till solna efter skolan? Allt känns så overkligt än så länge och jag har inte riktigt insett det än, men fy fan va kul det ska bli! Som jag längtat!
 
Täby, here we come! (täbykyrkby om man ska vara sån)

Alla jävla val i livet

2012-10-14, 18:25:50 / Kategori: Allmänt
Beslutångest, fan va jag hatar att välja massa skit. Speciellt när det är avgörande val i livet, som en liten sak att välja vad jag ska rikta mig in på i min utbildning. Hur svårt kan det vara egentligen? Grejen är att jag inte vet vad jag vill rikta mig in på i framtiden, det jag väljer nu kommer avgöra vad jag kommer jobba med sen. Om jag ska välja att jobba med miljö, teknik, vägar, bostäder ....osv. Har sån galen beslutsångest. Allt kan bara dö, har bara en dag kvar innan jag måste bestämma mig... Hjääälp!
 
 

Work

2012-10-14, 16:09:00 / Kategori: Allmänt
Juste jag har en blogg också....som jag totalt glömt bort. Nä fy fan va dålig jag har varit på att uppdatera här, men livet rullar på.

Har väl haft fullt upp, festat med klassen, pluggat, jobbat, tränat en del (fan 4 gånger förra veckan). Jag och Linnea är ju bara bäst, nu när Linnea är min grannis så har man alltid någon att löpa med. :)

Sen har jag och Johanna fixat biljetter till Swedish house mafia i november, det kommer bli sjukt grymt!
Ser verkligen fram emot november, det är inte alltid man gör det (slask- månaden liksom? ) men först så inleds månaden med Teneriffa och några dagar senare blire house mafia. Kommer bli awsomeee!


Ska man kunna förlåta?

2012-10-03, 00:03:17 / Kategori: Allmänt
Ibland undrar man hur folk tänker? Med hjärnan eller... kan ju knappast vara det?
Så sjukt besviken, handlingar bevisar bara allt för mig. 
 
Buttert men det så sånna tankar i skallen på mig just nu, ska väl kanske bara se framåt nu ist? Om två dagar har jag tenta, men det bästa med tentor är att det blir en grym kväll efter. TentaPUB is da SHIt!
 
Plus att om en fucking månad är jag i Teneriffa!