steget före

2012-05-29, 22:00:23 / Kategori: Allmänt
Mysig kväll med min Sannis som lämnar landet om en vecka, så nu måste man passa på att ses när hon är här. På lördag kör vi hårt på din "hejdå" kväll!
Jag fick en enorm portion, 3 stora bitar med revbenspjäll, fick tyvärr bara ner en och en halv... tvingades lämna resten.

kreativa joanna

2012-05-29, 16:59:27 / Kategori: Allmänt
En skön och slapp dag, då jag har varit på utbildning för mitt sommarjobb på Annedal. Sen när jag kom hem fick jag en liten händig/kreativ inpuls och fixade upp mina små ramar tillslut. Hade aldrig bestämt mig hur jag skulle ha dem men nu fick det bli så här! Rätt nöjd ändå, måste bara lägga in lite nya bilder.



min arbetsplats i sommar

2012-05-28, 16:04:26 / Kategori: Allmänt
Just nu håller vi på med en liten rapport och undersökning av just Annedal där jag ska jobba i sommar, då visningen av alla dessa bostäder kommer vara. Det här är fan mitt nya favoritområde, det är riktigt fina bostäder och så många olika hus på ett och samma ställe, riktigt ballt område! Åh vill bo där, någon som vill skänka pengar till mig för en ny lägenhet?



Buhuuu, vi har inte råd med en lägenhet här ;(

Ordning och reda, lådvin på freda

2012-05-28, 00:37:39 / Kategori: Allmänt

Idag har det varit en riktig slappar dag, jag sov ut till två idag, inte vanligt för mig att sova så länge men jag kom ju som sagt hem halv sex på morgonen. Har varit i stan med mamma och hängt med Linnea resten av dagen, vi njöt i solen, snacka skit och lira lite volleyboll. Riktigt härligt!

Städmani sammanfattas kvällens avslutning, har rensat lite och fixad allt i ordning. Nu är allt som det ska!


Hard work, wrok - lör

2012-05-27, 23:59:38 / Kategori: Allmänt
Min lördag såg ut så här:
Tenta 10.00-13.00
Guldbröllop för Dannes farmor och farfar 14.00-22.45
Jobb 22.45-05.00


En helt slut och död Joanna kom hem halv sex på morgonen efter alla upplevelser och ett jobbigt nattpass. Höll på somna flera gånger när det ringde som mest, var en riktigt trött tjej på jobbet, men sen ringde en puckad brud in och gjorde mig lack och jävligt pigg resten av passet. Så det var iof rätt bra att hon ringde in när jag tänker efter. Det var dessutom Sannis sitsa pass igår, kommer sakna dig där! Din lilla mupp som ba åker till Berlin..

Hade kameran med mig så passade på att ta kort på koncentrerade tomtar som var inne i samtalen ....

sommar!

2012-05-26, 00:29:07 / Kategori: Allmänt
Härliga utedagar med sista tentapluggs hugg! Det känns rätt bra inför imorn ändå, får väl se hur det går...

Bilder från kvällens upplevelser:


Låt min kropp brännas

2012-05-24, 17:32:08 / Kategori: Allmänt

Idag invigdes min "neg** bränna" på riktigt, legat ute hela dan och pluggat. Blev fan rätt röd efter tag och det här är ju bara början av sommaren, hur ska det här sluta?


Joanna <3 plånbok

2012-05-24, 00:39:12 / Kategori: Allmänt
För att få in lite äventyr i livet så livar jag upp stämningen med att glömma saker lite här och var. Idag blev det plånboken som råkade stanna kvar på bussen, på väg hem från körkortsteorin.. som var btw jävligt tråkig (satt och lyssnade på en föreläsare i 3 timmar wooho).

Det var nog gud som ville straffa mig för att jag hade en för bra dag! Jag har verkligen allt i min plånbok och just då tog jag ingen väska och stoppade ner även mina nycklar där, har alltid passet och company ja allt man har i en plånka plus lite till. Det var därför jävligt viktigt för mig att få tag på plånboken, så här började biljakten efter plånkan. Vi kom lite efter eftersom det tog ett tag tills jag kom på att plånkan var borta och att knalla till garaget tog lite tid, så därför missade vi bussen vid slutstationen i sumpan och den bytte linje. Här blev det liiite svårt för oss för vi kunde inte veta vilken buss den bytte till, men vi sprang till första bästa bussförare som hjälpte oss att nå föraren via förarradion. Han hörde av sig och vi började se ljuset i tunneln, problemet var bara hur vi skulle hinna ikapp honom. Han var redan i tensta och skulle mot universitet, så det var bara att brumma på som fan till universitetet för att komma dit innan han skulle åka iväg igen...

Stressade brudar var vi, men fick min kära plånbok tillslut och vet inte vad jag skulle gjort utan den. Jag skulle förmodligen inte hinna fixa ett nytt pass innan Ukraina, som skulle blivit inställt och nya nycklar skulle jag behöva fixa igen... och alla jävla kort, mitt slkort, bankomatkort? Nä mitt liv skulle gå under!


Det går bra nu

2012-05-23, 17:33:44 / Kategori: Allmänt

Sån sjukt härlig dag! Har suttit ute nästan hela dagen och pluggat i solen, härligare kunde det inte bli. Det skulle ju självklart vara grymt om jag slapp plugga men har en tenta kvar tyvärr. Det som gjorde mig på ännu bättre humör under dagen var att min chef sa att jag har fått sommarjobbet på annedal. Så jävla grymt och ikväll ska jag på kurs inför körkortet, så nu jävlar.

Kompis det går bra nu!


Sömnlösa nätter

2012-05-22, 23:53:49 / Kategori: Allmänt
Under hela veckan har hostan torterat mig under nätterna, det har slutat med sömnlösa nätter och en sliten Joanna. Jag måste bli frisk nu, är fan trött på hostan och vill kunna sova ut nångång. Så imorn blir det bums till läkaren, min kropp kräver medicin!

Idag blev vi äntligen klara med rapporten som vi tillslut skickade in, nu är det bara en tenta kvar och sen är det sommarlov!

En lång helg som bara flög förbi

2012-05-21, 22:02:22 / Kategori: Allmänt

Både fredag och lördag blev två grillkvällar, rent allmänt vart det mysigt och trevligt. Bara några få saker som kom ivägen. Annars var det allt som allt trevligt med en lugn helg (för mig och d) alla andra var väl så kallade "fyllon". Baara två fucking veckor kvar på vår vita månad som jag och D har, så 1 juni ska jag spåra och inviga alkoholen ordentligt!!

Bjuder på bilder från helgen:


Swe-tje

2012-05-17, 21:43:44 / Kategori: Allmänt

Hockey med agneso keso men hon underhåller sig med annat, ett litet busfrö!


H som i härligt

2012-05-15, 23:51:24 / Kategori: Allmänt

Efter en lugn helg med plugg och utan något alkoholintag. Det var rätt skönt faktiskt!

Idag var dagen då stressen släppte från allt plugg, lämnade äntligen in en rapport som vi arbetat i en månad om fältkursen i Trollhättan.

Dagen blev fri från plugg, gynnade mig själv lite shopping och lyckades få hem shorts, solbrillor och ballerina. Nöjd flicka! Efter det så schtekte jag och Emma i solen, det var fan riktigt härligt väder. Klockan tre hade jag en intervju till ett extrajobb under sommaren, det känns rätt bra fan, hoppas jag får det bara skulle vart guld.

Efter intervjun undrade Agnes om vi skulle sola, det var grymt väder ute så jag antog att vi skulle sitta ute nånstans men det visa sig att hon mena solarium. Så dum som jag är borde jag ju fattat det :p men men så det blev 10 minuters sällskapssolning på solariumet idag. Kvällen slutade hos Agnes med hockey och tvspels-nostalgi.
En riktigt härlig dag!


Fml

2012-05-11, 20:59:57 / Kategori: Allmänt

Fredag kväll och jag är på väg mot Danne, kvällens planer blev rätt ändrade. Tanken var att vi skulle se Sverige -Ryssland i stan med company, men när det väl närmade sig så vart alla assega. Jag var helt slut eftersom jag hade gått upp fem på morgonen till jobbet, så när jag kom hem dog jag i soffan direkt. Så nu har jag sovit ut lite och energin är tbx, sov fan från tre till sju. Trött tjej..

Hade dessutom världens sämsta morgon, missade bussen till jobbet som resulterade i en onödig taxi och dessutom har min vita älskling (min iPhone) skadat sig idag. Visste att den här dagen skulle komma och tillslut så sker det. Mobilen faller och skärmen spräcks...... FML säger jag bara, hade världens sämsta morgon!


En mysig onsdagskväll vart det ändå

2012-05-10, 17:44:24 / Kategori: Allmänt

Om jag sammanfattar dagen vart det plugg i skolan, jobb och en trevlans sushi middag med Emma. En mysig hockeykväll med min lilla agneso keso, då det egentligen inte vart så mycket hockeytittande utan mest skitsnack. Avslutade kvällen med att möta upp Danne och kvällens visa slutade med Happy ending. :)
(Inga misstolkningar här nu!)

Livet är som det är, alla har sina perspektiv och har olika uppfattningar...


On My way

2012-05-08, 19:19:48 / Kategori: Allmänt

Ständigt på väg nånstans i livet... Just nu är det träning på kvällens schema. I ungefär en månad har jag varit sjuk och inte kunnat träna, för en "träningsnarkoman" som jag har jag märkt hur mitt humör och hela jag påverkas utan träning. Det är fan läskigt, efter en träning skiner jag som en sol och utan träning så sitter jag i min lilla plugg/jobb-bubbla och stressar aset av mig. Går och spänner axlarna, stressar lite extra och dör på kvällen typ....men nu jävlar ska det tränas! Pöss


Fre

2012-05-06, 12:23:56 / Kategori: Allmänt

Kvällens planer blev så galet failade, vi skulle dra till grönan för att se lmfao men tidsoptimisterna trodde att det var lugnt att komma en halvtimme tidige ... Då släpptes inte folk in för det var fullt inne på grönan, men men det blev hockey på retro istället. Trevlans att se Sverige vinna men fan att silverberg gjorde mål, hoppas han dör...


.

2012-05-04, 18:53:33 / Kategori: Allmänt

Aha äre så man gör? ;)


Rullar fram

2012-05-03, 22:21:01 / Kategori: Allmänt

På väg hem efter efterlängtad träning och häng med Sara ute på en pub. Ännu ett trevligt avslut på kvällen, känner att jag är nästan ute varje kväll nu. Inga lediga stunder här inte, känns som ett nytt mönster fast vet inte om jag kommer orka hålla i det.

Imorn ska jag vara duktig tjej och jobba lite så får vi se vad som händer imorn kväll. Det blir förmodligen grönan, men vi får se... Skulle faktiskt vara väldigt skönt med en lugn helg bara.


Udda som en sten

2012-05-02, 23:41:30 / Kategori: Allmänt

Kvällen avslutades med trevlans häng i sumpan med Agnes och company. En riktig udda kväll men det är alltid kul att träffa gamla polare som man inte sett sen högstadiet.

Trevligt trevligt


Valborg

2012-05-02, 18:34:45 / Kategori: Allmänt
En dag som denna har många minnen, förra året spenderades också i uppsala och då var det världens sämsta valborg men i år blev det faktiskt rätt kul! Tro det eller ej! Sen blev det ett trevligt avslut i upplands väsby med Carro och Surre och övernattning hos dem. Dagen efter blev en bakisdag med chillpill ute på vattnet med company som sen avslutades med en riktigt god buffé.

Det som skrämmer mig i uppsala är det här själva stället= jag kommer ALDRIG i mitt liv bo i ett studenthus med delat kök! Dem är galna, nasty people där säger jag bara! Det är ju gealet där, en tv kastades från balkongen, några stolar, dagen innan hade nån tänt på cyklar utanför.... farliga grejer med fest fyra dagar i rad där...



Jag lever

2012-05-01, 02:00:21 / Kategori: Allmänt

Valborg i uppsalaaa!! Och nej min blogg är inte död än ;)