-

2012-04-21, 18:21:29 / Kategori: Allmänt
SÄMST Joanna som inte har haft tid/prioriterat bloggen på senaste tiden, ska bli bättre på det! Det har varit en resa till London med Agnes, massa hockey (supporterresor) och plugg som har tagit min tid.
Nu på måndag åker jag till Trollhättan i en vecka, ska ha fältkurs där så det blir rätt kul att komma iväg från skolan ett tag och köra lite praktiskt också.
Men det var en liten uppdatering att jag faktiskt lever och ska inte döda bloggen helt.

.

2012-04-04, 17:26:44 / Kategori: Allmänt

Lyckan då du äntligen läser ut den sista meningen i kurslitteraturen som du kämpar med för att hinna med innan du åker iväg till London. Den är grym! Har läst klart allt och har nästan skrivit rent allt, ska göra slutklämmen imorn.

Den stora frågan är nu om jag hinner köpa en kamera innan London och vart faaaen har jag lagt mina hörlurar??! En flygresa utan musik går inte? .. Måste lösas..


Då livet i en själ lyser till

2012-04-02, 22:25:39 / Kategori: Allmänt
Biljetterna är fixade och nu är det inte lång tid kvar ;) ...på fredag smäller det! LÄNGTAR!En sliten Joanna

2012-04-01, 23:22:03 / Kategori: Allmänt

Efter en tuff helg med en avslutande studentskiva i söndags. Veckan inleddes med sömnbrist och en härlig hosta som Danne har smittat mig med. En grymt tajt match mellan SAIK och AIK i onsdags som slutade efter 6 perioder, med ännu en härlig vinst tillslut. Sammanfattningsvis har jag haft sjukt mycket plugg vart sjukling och efter gårdagens härjande (fre) så har jag inte min hosta blivit bättre precis. Hade fan lovat mig själv att ikväll skulle jag avstå från dricka, men så blir det aldrig när man väl säger så. Det var ändå värt det fast kvällen avslutades med att en jäkla klant hällde öl över hela mig... Myspys, det gjorde hela min kväll!


Veckans härliga stunder...