När bussen åker förbi

2012-01-31, 00:28:37 / Kategori: Allmänt

Väldigt dålig uppdatering på senaste tiden, har haft rätt mycket plugg och nu kör ett nytt moment igång i skolan. Politik och hur allt styrs, kan inte säga att jag har nån koll inom det precis men det kan ändå bli rätt intressant att lära sig lite.

Bjuder på en bild från fredagskvällen, blev inte så spårad kväll tyvärr men den hade sina stunder.


h

2012-01-24, 13:48:43 / Kategori: Allmänt

Den här veckan har varit väldigt lång, kanske för att jag i princip varit ledig men inte för att jag kan kalla det ledig eftersom jag bara pluggat inför tentan som är imorn (fredag). Riktigt tråkiga dagar förutom igår, tjockisen fyllde år igår och spenderade kvällen hemma hos honom. En trevlans kväll, vill också ha presenter! Min present blir väl alkoholen på tenta ölen imorn, sedan vidare till olearys för vidare krök och till sist så blir det utgång! Shit va full jag kommer bli, vi kommer fan börja dricka runt fem-sex tiden, får se hur kvällen slutar.......

up side down

2012-01-24, 13:32:52 / Kategori: Allmänt
Det var en riktig rolig utgång i fredags då vi startade kvällen på Olearys, drog sedan vidare till Nype som jag aldrig varit på innan. Det var faktiskt en grymt bra klubb, bara dåligt att folk under 20 måste betala inträde men inte dem som är 20?!?! WTF liksom?... Annars var det grymt, med många dansgolv och varierande musik. Vi var rätt många och alla hade det kul, visst blev det lite drama på slutet av kvällen men allt som allt så var det en riktigt rolig utgång! Porr dans kring stången ...ooh yeaah!


Bio med Sanne

2012-01-19, 23:16:41 / Kategori: Allmänt

I Onsdags var jag och Sannis på Millenium kopian, den amerikanska versionen. En film som jag inte hade så stora förväntningar på, hatar egetligen att veta hela storyn och exakt vad som kommer att hända. Känns så jävla trist bara. Den här filmen fick världens HALLÅ runt omkring sig så kände ändå att jag var tvungen att se den och det var faktiskt riktigt bra, tro det eller ej! Lite roliga inslag med TV4 nyheterna fast på amerikanska, svenska ord här och var. Riktigt försvenskad film kändes det nästan som, en annan sak är att jag aldrig tänkt mig Stellan Skarsgård som läskig. Här är han "the bad gay" i filmen och lite småläskig i slutet.
Allt som allt, tummen upp!


Timrå! 2-6

2012-01-17, 16:58:05 / Kategori: Allmänt

En grym resa, en grym vinst med ett grymt lag.
Turen upp till Timrå var grymt rolig med världens bästa klack och trevliga människor som man lärt känna på vägen. Jag och Agnes skrek och hoppade som galningar med alla fyllon brevid oss, det går inte att beskriva hur grymt kul det var speciellt när Skellefte ger Timrå spö inte bara i spelet utan också med en överlägsen klack.En krogen kväll

2012-01-17, 16:41:39 / Kategori: Allmänt
Chill pill ute krogen Chill med Company'Ännu en dag på jobbet

2012-01-12, 23:42:42 / Kategori: Allmänt

Igår blev jag och Emma äntligen klara med vår rapport, imorn ska vi redovisa arbetet och avslutar därmed äntligen första terminen! Grymt skönt!

Idag hade vi en ledig dag med plugget och hoppade in och jobbade lite. Lyckades skada mig som vanligt, ser värre ut än vad det var men det kom massa äckligt blod. Fy fan, annars var det ändå en rolig dag på jobbet och pengarna rullar ju in.

image description

 

 


mumma säger jag bara

2012-01-10, 22:44:43 / Kategori: Allmänt
Hemma efter en lång dag i skolan och efter träningen, ibland får man ju faktiskt ta och belöna sig själv med lite mumsiga saker. Fixade nyss en riktigt god smoothie, lite blå om munnen nu bara. Hehe

En tuff dag på jobbet

2012-01-10, 22:41:35 / Kategori: Allmänt
Veckan inleddes med en hård dag med att byta dekaler på taxibilarna, det första jag gör är självklart att skada mig. Är så sjukt smidig med vassa saker och lyckades cutta min tumme rätt djupt. Ett tufft pass på 11 h men nu är det äntligen över och behöver inte göras mer.

vida la vida loca

2012-01-09, 00:04:03 / Kategori: Allmänt
Lördag
Dagen började med SAIK - DIF matchen, matchen gick väl inte så jäkla bra, vissa skyller på målvakten och andra skyller på backarna. Vi gick vidare i livet med en förlust jag och Agnes, fortsatte kvällen på Waynes. Sen så slutade kvällen hos Surre med lite sprit och spel, en trevlig kväll och lite flumm. Carro körde på en grym avslutning med att slagga på toan, hon värkade sova gott där iaf. :)( Sorry Carro, du kommer döda mig nu men lägger bara upp den på bloggen inte på FB)

en del av nyårsnatten

2012-01-05, 00:36:10 / Kategori: Allmänt
Anledningen till att jag har väntat med det här inlägget är att jag egentligen vill ha bilderna från Dannes kamera men dem orkar jag inte vänta på längre. Så här kommer lite vackra bilder från min iphone, lägger upp resten sen. Sammanfattningsvis vart det en god middag med mycket snack och flum, kunde ha fått ner mer sprit egentligen ångrar det lite fan, blev ju inte så full som man ska vara på nyår... INTE OK!. Sen fick jag ju en höjdar inledning på detta år speciellt på tolvslaget, kan ju berätta att jag inte var glad då. Annars var det en trevlans kväll som egentligen kunde väl vart med lite mer sprit. Hehe