gamla minnen

2011-12-31, 08:45:32 / Kategori: Allmänt

Den grymma fylle traditonen som jag och Karolina hade var bäst! Från småttingar och fjortis tider körde vi alltid på som riktiga fyllon på nyårsnatten, grymma tider men i år blir det röjj i Schweden! Galet taggad inför ikväll, vi startar kvällen med en god middag med oxfilé och massa bea. Det blir mumma! Sen har vi uppladdat med sprit, champange, cider, öl, vin och malibu. Tror att det kommer räcka bra för mig, cuz tonight gonna be a good night!



Bilder från 2009, ´fy fan va jag saknar min partygirl (hon som är med på första bilden)


hahahaha

2011-12-29, 15:15:19 / Kategori: Allmänt
Underhållning! Läskiga människor i UMÄ?? Akta dig där, du kanske får ett finger upptryckt i din näsa, hörga eller vänstra ja det väljer du själv tydligen. ;)

home sweet home

2011-12-28, 08:21:45 / Kategori: Allmänt
Nu är jag tillbaka i kära Sverige, har egentligen inte varit borta så länge och inte fått nån riktig hemlängtan. Skulle nästan ha stannat kvar lite längre, det var så mysig jul och sjukt kul att träffa polare där nere. Hann bara inte träffa alla på fyra dagar så det var lite trist. Passade på att köpa med mig lite sprit, busig som jag är och annat smått.

Just nu sitter jag på jobbet, härligt pass att komma hem till 05-11.
Flummar runt lite på nätet och har länge kollat på nån systemkamera, egentligen vill jag ha Nikon D3100 som kostar runt 4200:- med objektiv men om man vill ha bättre bilder bör man köpa till ett nytt objektiv, av det jag hört. Har ju gått en fotokurs i gymnasiet med Nikon så kan kameran typ, fast jag vill ju inte heller ha en värsta hajpad kamera och kommer typ inte orka släpa med mig ut en systemkamera varje gång, men alltid nice med bra kvalitet på bilderna. Iphone kan ju ta sig, iaf kameran. Så nu funderar jag mer på en liten systemkamera typ det senaste på marknaden kostar också runt 4 lax, känns ju grymt praktiskt med bra kvalitet och liten och smidig. Har iaf inte bestämt mig än, bajs ångest!! Daah...




Polen

2011-12-27, 22:08:13 / Kategori: Allmänt

Lite bilder från polen, man kan ju undra vad morfar gör på golvet på en av bilderna, kan förklara det här och det var alltså monteringen av granen. I år fick vi granen i en kruka, rätt skummt faktisk första gången vi hade så men problemet med det var att krukan var sjukt ostabil så vi fick fästa granen med snören och hitta på lite. Kreativt! Sen så ni bara vet så finns det ankor som sändes av jesus, var tvungen att ta kort på det och ha bevis på det hemliga meddelandet från gud.

 


Imorn bär det av!

2011-12-23, 00:39:03 / Kategori: Allmänt
(Fan va långt mitt hår ser ut här fan, var bra tvungen att notera det)

Nu är jag iaf packad och klar inför Polen imorn, åker bara över 4 dagar. Det kommer bli riktigt mysigt, god julmat och släktingar plus vänner som man inte har sett på ett tag.
Ni får ha en riktig mysig jul! God jul på er!

lever ett stadigt liv

2011-12-23, 00:33:14 / Kategori: Allmänt

En kväll med Agnes och company ute på en pub, med en lagom mängd öl och fylle käk!


önskelistor - julen

2011-12-21, 00:06:10 / Kategori: Allmänt
Vad står det på din önskelista? Vad behöver du? Vad vill du ha i julklapp?

Det är något med just önskelistor som jag tycker känns fel, tycker att det känns så tråkigt att nästan veta vad någon kommer att köpa till mig. Det är just därför jag inte skriver önskelistor, visst ibland kan jag ge en hint om vad jag behöver för att underlätta för folk men inge mer än så. Det ska ju vara en överraskning?
Självklart är det väldigt praktiskt att veta vad man ska köpa till alla om man får lite små tips och veta vad dem behöver men ändå.. Just vänner och så är det jätte skönt att inte behöva gissa sig fram vad dem behöver. Så där är det tummen upp för önskelistor. Det jag främst tänker på är dem som står dig närmast, som du känner ut och in. För man har iaf en lite bättre koll på deras stil, intressen och vet säkert vad personen skulle uppskatta.

Äre verkligen så kul att veta vad som finns i alla paket som du får? Vill du inte känna den här spännande känslan och faktiskt inte ha en jävla aning om vad som gömmer sig bakom inslagspappret? För det kan du ju inte känna om du nästan vet vad du kommer få, för det blir ju förmodligen det du skrivit upp på listan....

Samtidigt är det egentligen sjukt bra med önskelistor, för då köper kanske inte dina släktingar nån jätteful stickad tröja och lägger pengar på något helt onödigt. Så en önskelista kan vara en "försäkring" mot dåliga presenter och allt skådespeleri om du är missnöjd med presenten, men det hör till på nått sätt. Tyvärr.

Jag vet inte, jag är både för och emot men det hela handlar om att jag vill ha en riktig surprise inte en surprise som jag förväntar mig att få. Samtidigt så är det ändå kul att få saker man vill ha, absolut!

En killes önskelista


hur svårt kan det va?

2011-12-19, 19:27:17 / Kategori: Allmänt
Det är helt sjukt va svårt det är att handla julklappar och inte handla saker till sig själv. Kan fan inte stå emot att köpa nått till mig själv varje gång jag är och julhandlar, på nått sätt hittar jag alltid nått som följer med mig hem. Nu har jag iaf köpt alla julklappar så nu behöver jag inte gå runt i affärerna längre. Sparar rätt mycket pengar på det kan jag nog säga!


Fick hem mina lösögonfransar! Sjukt nöjd! Billigt och snabb leverans!

snööö <3

2011-12-19, 00:21:02 / Kategori: Allmänt
Älskar verkligen att snön äntligen har kommit! Lite julfeeling i det hela. Det kommer säkert inte ligga kvar länge men det jag tänkte på är att det blir så sjuka kontraster, grönt gräs med ett snötäcke på? Det känns ju en aning fel?


julbord con taxikurir!

2011-12-19, 00:02:52 / Kategori: Allmänt
En grymt rolig göttans kväll! Gratis fylla, det kan ju bara sluta på ett sätt?
= Alla är fulla och glada!
Det var en riktigt rolig kväll, fy fan va full jag vart! Inte så konstigt kanske efter ett antal öl, cider, shottar, vitt vin, rött vin osv.. man tar ju så länge man får och utnyttjar att det är gratis när jobbet bjuder ofc!! Det började med att vi förade runt fyra tiden på en pub, därefter drog vi till julbordet, man vart ju redan lite dragen vid sju tiden och har för mig att sanne spydde runt åtta tiden. En hard woman som hon är som bara körde vidare efter det, fy fan (impad). Natten fortsatte efter alla snapsvisor och underhållning som vi hade och då var man lagom lullig. Höll mig faktisk i en perfekt fylla riktigt länge, var liksom inte full för att spy inte för nykter utan helt perfa. Var ju tvungen att hålla igång med spriten eftersom jag inte hade sovit mycket natten innan och hade jobbat från 05 på morgonen, men det gick bra tills vi slutade dricka då jag började känna av tröttheten i kroppen. Vi drog vidare till en pub efter lite dans, tanken var ju att det skulle bli nån sorts utgång men den taggade stämningen försvann när vi rulla vidare speciellt för mig iaf. Var helt död redan vid ett tiden, men det kändes som om klockan var typ tre fyra på natten eftersom vi började kröka så tidigt. Så där slutade min kväll, kände att jag inte skulle klara en utgång fysikt.



lösögonfransar

2011-12-16, 07:18:42 / Kategori: Allmänt



Ett måste för mig när jag kommer hem, sjuuukt billigt med 5-pack lösögonfransar för 119:- hittade det här på kimstore.se, med frifrakt plus att det är 10% på det också om man uppger nån av bloggaren kenza, kissie, dessie som rabbatkod....SÅ JÄVLA VÄRT! Ett par kostar vanligtvis 69 spänn fan, ibland tjänar man på att ha tråkigt på jobbet, sen har jag passat på att leka lite med photoshop. Hehe


Roligt man kan ha

2011-12-16, 06:30:24 / Kategori: Allmänt

Sitter och fördriver tiden på jobbet, har ett lagom skönt pass 05-11. Ikväll blir det iaf lite roligare, julbord med jobbet, så det blir nog en riktigt nice kväll! Får se hur den slutar, senaste kräftskivan med jobbet som slutade som en fyllo kväll...

Bjuder på ett konstverk från jobbet




Fredags bilder

2011-12-13, 00:56:02 / Kategori: Allmänt
Det skulle nog vara en rätt bra underhållning om hela kvällen skulle vart inspelad!

fredag - minne som en guldfisk

2011-12-11, 18:47:09 / Kategori: Allmänt
Fylla, minnesluckor, spyor men allt som allt var kvällen ändå rolig för minnesluckorna täckte över det dåliga så har bara bra minnen av kvällen. Det var ju bra! Har även fått tre mystiska blåmärken på benen....

(lägger upp bilder från kvällen imorn, hinner inte nu)

Torsdag - glöggkväll

2011-12-09, 20:59:08 / Kategori: Allmänt
En trevlig glöggkväll med jobbet fast med en äcklig insident, blod överallt, det bara rann, uuuusch säger jag bara och tyvärr var känsliga jag tvungen att vara med om denna händelse men vad gör man inte för att rädda sin stackars kompis.
Jo självklart springer man och hämtar papper! :) Hon överlevde!
En trevlig kväll var det iaf.

det är dags

2011-12-07, 22:21:33 / Kategori: Allmänt
Den enorma saknaden efter dessa tider då jag var frisk, glad, tränad och slappade galet! Hösten 2011 har nog inte varit min tid precis, har gått ner 2 kg på grund av alla sjukligheter, sjukt svag i kroppen och dessa två kilo känns helt galet mycket under träningarna. Det är bara dags att börja jobba på min rygg, mina lår och mina triceps för annars kommer jag snart skada mig rejält under träningarna.

Kalas barnet

2011-12-06, 00:12:43 / Kategori: Allmänt
Min lilla Sanne har blivit gammal och självklart skulle det firas! Det vart en trevlig kväll på patricia i lördags med god mat och trevliga prickar, tyvärr så var jag tvungen att rulla hem rätt tidigt eftersom jobbet kallade på morgonen. Sån klant som jag är så blir jag så stressad när jag ska lämna gänget och dra mig hem att jag glömmer betala notan för maten. Tänkte inte på det riktigt, utan hade bara i skallen "måste hem och sova". Gaaah så pinsamt! Hade precis kommit hem och lagt mig och så ringer Sanne å frågar, "betalade du för dig?" .....FUCK och då var det ju lite försent, fy fan va dåligt av mig men a. Shit happens! Betalade självklart tbx, men det var bara så sjukt klantigt och pinsamt!!

har inte tid med nya bilder just nu så slänger in en gammal

2011-12-02, 21:50:21 / Kategori: Allmänt
Mot puben! Min nästa destinition, utan att vara sugen på öl tyvärr låter helt fel men man får se hur det slutar

en visa om ingenting

2011-12-02, 20:32:01 / Kategori: Allmänt

Just nu är min hälsa som bilden över, gjort av ett skal men på insidan så håller kroppen på att falla sönder. Riktigt så illa är det kanske inte, men jag har aldrig varit sjuk under en så lång period, dessutom har det inte varit en grej utan sak efter sak. Nu när jag väl tagit mit ur njurgrejset så har min ena mandel svullnat, haft huvudvärk i tre dagar - JAG HAR ALRDIG HUVUDVÄRK?!? men gud vill att jag ska känna av alla smärtor under denna period fan, tycker nästan att det räcker.

En annan sak som är ironisk som har blivit en "bieffekt" av mina sjukling månader är att jag har lågt blodtryck nu på grund av att jag inte har tränat, träningen höll tydligen upp mitt blodtryck och eftersom träningen har varit en rutin i mitt liv så reagerar kroppen på att jag har slutat i två månader. Så nu svimmar jag lätt av, det blir svart framför ögonen och jag blir yr, känner ingen balans, kroppen börjar skaka, känns som om det vore epilepsi och tillslut så faller jag på marken (svimmar av). Det har hänt flera gånger den här veckan, rätt obehagligt faktiskt, ska bara se till att bli frisk nu och börja träna igen antar ja?..Nog bäst så