joanna är på G! Varlborg idag för fan! ...

2010-04-30, 11:01:11 / Kategori: Allmänt

Många kan tycka att valborg är så jävla överskattat men för fan den är en dag jag alltid har varit ute och haft det kul! Same shit blire i år...ofc!
För tvåå fuckiing år sen så var det fan ju första gången ja o agge träffade fredrik och erik. Ha eller tänker jag fel Agge? 
Ååh förra året så var jag fan i barkaby med Danne o company, det var så galet mys med våran egen lilla brasa vid vattnet och galet mycket folk som sjöng halsen av sig. Fy fan vilka minnen!

Galet taggad inför ikväll iaf :) Nu sitter jag i skolan och har det as tråkigt på svenskan eller ah vi sitter i ett grupprum och lallar rättare sagt! Efter skolan så blir det hard work, wrok.. och efter det så åker jag till barkaby i år igen. Först blir det middag hos sam vid sju tiden med typ hela gänget där borta. Efter det så ska vi dra ut o ha det mys. :) Så galet taggad




sakta men säkert så går jag i ide

2010-04-29, 23:12:11 / Kategori: Allmänt


Trötta jag! MINA ÖGON ÄR SVARTA!? Ha, cp bild! ^^
Peace out! Gonatt på er människor! :)

bjuder på den ba!

Piss and löööve!

2010-04-29, 23:08:51 / Kategori: Allmänt
Äntligen har biljetterna kommit! Fy fan vad jag längtar!
Någon mer trevlig prick som ska dit? ;)

fuck this! I miss you!

2010-04-29, 00:02:06 / Kategori: Allmänt
DAGENS INKÖP

Trött, sliten, seg och vilsen!


Snart är det valborg, då äre fest o drag! Känns nästan lite överskattat i vissa stunder för det är då alla ungdomar ska ut och dricka bara för att....Fast ändå så har valborg alltid varit en rolig och glad dag för mig, visst det finns vissa saker som jag ångrar som jag har gjort nån gång här o där men i vilket fall som helst så är det alltid en dag på året som jag kommer minnas! Venne om jag är ensam om min åsikt men ah...




btw köpte klänningen på Carlings för 149:-


Klättra så högt du bara kan!

2010-04-28, 00:03:27 / Kategori: Allmänt
Idag så har det verkigen varit en jävla jobbig dag, först så hade vi klättring på idrotten som var sjukt kul. Förrutom att man fick galet ont i händerna!
Man känner sig verkligen som en apa typ, Ha! Gick fan bra, liten o smidig. Hehee!
Sen på kvällen så hade jag ett pass med damer A tjejerna från min volleyboll klubb eftersom ingen från mitt lag kom på träningen idag, så fick hoppa in hos dem! :) Det var fan galet nice, men fy fan va slut jag är nu!

Får se om jag kommer upp imorn men ska fan komma i tid!

:)

2010-04-26, 23:37:58 / Kategori: Allmänt

Äntligen klar! :) Mitt vackra intyg som jag fick idag. Hihii

Ledarutbildning!

2010-04-26, 17:38:16 / Kategori: Allmänt

Gud va jag ser ut som en kines på den sista bilden! Aja orkar inte bry mig, Ha!
Hemma nu efter att ha varit i stan o käkat, missade typ alla lektioner idag för jag försov mig, hehe!
Hemma nu iaf fast dra vidare till ledarutbildningen som börjar om 20 min. Sista dagen idag! :) YAY
Aja måste kila nu! Puss

gonatt!!

2010-04-25, 23:53:14 / Kategori: Allmänt
Nu är jag äntligen hemma efter en jävligt nice kväll med Linnea. :) Var bara jävligt trött från början men sen så blev jag så där konstigt pigg ett tag. Fattar inte vart jag fick energin ifrån, men nu fan ska jag sova! Har längtat efter det här hela dagen!!!
Bjuder på en fylle bild från igår också ^^

efter fyra timmars sömn i en fåtölj

2010-04-25, 17:36:01 / Kategori: Allmänt

 

 


Det blev verkligen en galet lyckad natt och överaskningsfest för Clara!!

Fy fan va förvånad hon blev!

Galen natt med galet trevliga människor, liiite dricka och skön musk. Vad mer kan man kräva?

Säger bara tummen upp!

Ska snart dra vidare till stan med Linnea, vi ska gå på nån musik konsert för flera band. Knappt att min fyra timmars sömn i fåtöljen räcker till idag men har man lovat att man kommer så! :)

 


19:21

2010-04-24, 18:44:41 / Kategori: Allmänt
Det har hittills varit en jävligt stressig dag, har jobbat från 12.30-16.00 efter det så började det bli lite tajt med tid. Har varit i stan och stress letat efter en present till ***** och hittade en till slut....gud va jag verkligen hatar när det är knöööök fullt i stan. Människor verkligen överallt! Inte så nice när man har as bråttom och försöker ta sig förbi människor som bara är i vägen. YAY. Är iaf hemma nu, har fixat mig och fick jag plötsligt lite tid över. Så galet skönt att bara ta det lungt ett tag. Men ni får harre gött ikväll, jag kommer ha det as kul! :)

sommaren är här?.. Naat men den kommer snaart! :)

2010-04-23, 23:47:54 / Kategori: Allmänt


Jag måste alltid lyckas blunda på nå jävla bild! Fan ångest, så här har ni mina vackra bilder när jag blundar! Ha..Ohh yeah!

Det har varit en riktig slappar dag idag, okej kanske förrutom svenska b nationella provet men det gick fan bra! Efter provet så åkte jag o Kajsa in till stan knallade runt lite och jag hittade äntligen ett par nya brillor!
På kvällen blev det som vanligt hard work, work.
O nu är jag äntligen hemma! :)..

Gonatt! <3

2010-04-22, 23:21:46 / Kategori: Allmänt

Gonatt människor!
Nu ska lilla jag sova, nationella i svenska B imorn. Önska mig lycka till!
Puss

lev livet!

2010-04-22, 20:45:42 / Kategori: Allmänt
Allt är nu fixad o klart inför helgens överaskningspartajj!! :) Fy fan va kul det kommer bli! Lite "saft" har jag också hunnit fixa idag så Joanna har varit lite busig idag! Hiihiii! Nä men det ska bli galet roligt nu på lördag, någon som har fyllt år ska firas! Ordentligt!


Å då menar jag fira ordenligt fast fortfarande med måtta! Går det ihop?
Ha Joanna = alkis? NÄPP! Måste hålla kvar musklerna! Fast va fan en gång kan man ändå få leva livet. :)

Tänk om man kunde spy på kemi?!

2010-04-22, 00:11:32 / Kategori: Allmänt
Har ett jävla kemi prov imorn, okej nej men skrev fel nu ...förlåt menade "läxförhör" på BARA hela kapittel 10. Fy fan vad jag hatar kemi, så jävla ologiskt det kan bli och så är det bara så jävla tråigt!...
Tänk er om man bara kunde spy på kemi! Eller ja vet!
Om jag nu spydde på boken och kom till läraren imorn och sa:
"jag kunde inte plugga eftersom jag råkade spy ner boken igår, fick tömma magen lite akut så där på kvällen och så var min dyrbara kemibok ivägen".
Undra hur läraren skulle reagera!
Nästan sugen på att testa o se...skulle iaf fan vara så jävla kul att säga det. Skit samma om man sen måste göra provet ändå. HAH min humor när jag är trött!



RANDIGT RANDIGT RANDIGT samtidigt som man är naken o blek

2010-04-20, 23:36:32 / Kategori: Allmänt
Något jag börjar fundera på....

Är det bara jag som är typ besatt av randigt?  Jag har ju liksom mina perioder av färger om man ska säga så, hade förut en preiod av brunt, sen av grå och nu är det randigt. Kom på mig själv idag när jag kom hem efter att ha knallat runt i stan. Det ända jag köpte var randiga kläder!? Randig klänning, två radiga linnen och en randig tjocktröja.....så är det bara jag som är överdrivet besatt nu, eller?

Har iaf precis tagit ett långt o skönt bad, tagit på mig min mysiga tjocktröja och lagt mig i sängen. Känner mig så naken o blek utan smink, men bjuder på den bilden. Nu får ni hare gött, för lilla jag ska sova!


Gonatt




I like it taajjt!

2010-04-20, 10:20:39 / Kategori: Allmänt
Chinos är fan as snyggt, vill bara hitta nå jävla par som sitter bra. Dem flesta är så pösiga och lösa som här, visst det är säkert as skönt men det är så mycket snyggare när chinos sitter lite tajtare. Måste ändå gå och pröva dem här får se hur det sitter på mig ba!
Finns på Gina tricot 299 :-


Har ju fått pengar idag, så nu är det dags att slösa lite! Ohh yeah!

Don´t worry, be happy! :)

2010-04-19, 22:17:19 / Kategori: Allmänt
Så galet trött efter jobbet, det värsta är att jag börjar klockan 8 imorn. Säger bara YAY! Ska också leda idrotts lektionen imorn, hoppas det går bra. Det blir volleyboll ofc, får se hur det går. Önska mig lycka till!


Dagens härliga bild! Kajsa ute på balkongen och röker på jobbet, det var fan galet härligt värder idag!

Converse :)

2010-04-18, 22:56:42 / Kategori: Allmänt
Det ända jag väntar på är min efterlängtade lön som kommer snart, gud va mycket jag ska köpa fast jag kommer inte ha råd med allt. Det är det värsta med att jag får pengar, det ända jag gör är att köpa upp allt. Måste börja spara lite iaf! Har försökt i ett bra tag men det går typ inte?! Venne hur jag ska göra.
redigerare
Converse

Lekte på lite, har tråkigt och tack vare Agnes så fördrev tiden med att designa lite Converse skor. Åh nu vill jag ha nya converse, har ganska länge velat ha ett par vita bara, med låg sula. Fast det känns som varenda jävel har sånna, så skulle fan vara nice att beställa hem ett par egna som man själv har designat dessutom! Känns bara lite dyrt.

Ny design! thiihii! :)

2010-04-18, 20:09:44 / Kategori: Allmänt

Gud vad jag tröttnade på min gamla design, försökte med hur mycket som helst, ändra i html och massa sånt skit. Fast varje gång jag ens rörde något där så sket allt sig, så där kommer jag med mina klumpiga fingrar. Naa. Fick ta lite fusk hjälp :) Så nu har jag så här så länge, får se om det går o ändra bild eller något. Fast jag kommer nog inte lyckas med det! Så om NÅN är duktig...hjälp? Visst blev det bättre iaf?! :)

Bu

2010-04-18, 19:41:41 / Kategori: Allmänt

Bara för att så har jag precis gått med i den här tävlingen om victoria secret underkläder, inte för att jag brukar vinna fast om man inte testar så vinner man ju aldrig heller, konstigt nog? Om man vill vara med så äre på Minnies blogg fast gör INTE det! Jag vill vinnaaaa haha!

Latte pronto + Chai Latte = ETT MÅSTE!!

2010-04-17, 19:48:55 / Kategori: Allmänt
Latte Pronto obh nordica "designing good life", något jag bara MÅSTE ha!
Kan tänka mig att det finns hur många som helst som skulle bara dö för att kunna göra en egen chai latte hemma lika god som ute på espresso house!? Visst man kanske har en stor espresso maskin hemma med en ång maskin inbyggd i och kan redan ånga upp mjölken, det har jag tyvär inte. Man kan säkert också koka mjölken men det tycker jag verkar jobbigt, plus att det inte ger samma resultat ( har prövat förr ).
Är inte någon kaffe älskare, så den här är bara hur perfekt som helst för mig! Även fast de säger att man ska andvända den till kaffet Chai Latte IS DA SHIT! Så slipper man köpa en stor espresso maskin. Liten och smidig, inte så värst dyr heller. Kostar runt 695 kr.

Något jag kommer köpa när jag har fått lönen!

*host* reklam *host*

I´m the boss!

2010-04-17, 09:37:15 / Kategori: Allmänt
Gammal bild! Ha! ;D

Ska snart åka iväg på en ledarutbildning, I will be the boss over the world mohahahah!
Nä men fan det är väl bra, kommer säkert ha andvändning av det nån gång. Kursen pågår både idag och imorn, det som är nice är att min volleyboll klubb betalar kursen och det kostar minst 2000 kr per dag fan! Jag klagar inte! :)

Oh yeah! fuck this and fuck you..

2010-04-15, 16:12:57 / Kategori: Allmänt
Dags att plugga, har precis planerat klart träningen jag ska ha med flickorna. Så nu är allt typ fixat och klart. Efter deras träning så ska jag själv dra vidare till min träning, så nu är Joanna på G.
Ska träna aset av mig ikväll, galet taggad! :)

.

2010-04-15, 00:11:14 / Kategori: Allmänt
-

Ge mig sommar, nuuu!!

2010-04-14, 00:08:17 / Kategori: Allmänt
Idag har det varit en liten udda tisdag, älskling sov över hos mig från igår. Om inte han skulle dragit upp mig ur sängen idag skulle jag fan missat hela dagen i skolan.
Har också sytt klart mina shorts, så här blev resultatet på mig. :)
Det var jävligt härligt väder idag också, var ute på gamla stan och schtekte! Oh yeah

Den snyggaste bron i hela universum! Gjord av spaghetti i skolan, det är det vi får göra på konstruktionen! :) Jävligt roligt att pyssla med fan! Heehe

ett steg i taget

2010-04-11, 23:20:44 / Kategori: Allmänt
Det blev en lyckad träning i Örskolan iaf, trodde att det skulle vara svårare än vad det var. Första gången jag hade så många på samma gång, fast det gick bra ändå. Fick också en t-shirt där det står kids volley på och ett par mjukisar som är jävligt stora o sköna! Så det var nice, fast folk kanske börjar tro att jag spelar kids volley?!?


jag är inte den personen du önskar, jag vet!

2010-04-11, 00:22:11 / Kategori: Allmänt
Nä nu har jag precis kommit hem från en mysig kväll med Carro, Danne, Surre, Sam och Mattias. Har dessutom varit i stan idag med Linnea och köpt tre nya linnen idag, lite basic stuff som måste fyllas på!

Imorn ska jag upp tidigt och ut till Agnes lilla terräng ( HALLONBERGEN )...ska träna typ 45 jävla ungar (i volleyboll ofc). I Örskolan ska jag tydligen vara, får se om jag hittar dit.
Ska iaf sova nu så att jag kommer upp imron... pöss o hej! Leverpastejj!

fix o trix

2010-04-10, 02:55:19 / Kategori: Allmänt
Idag har varit en jävligt slapp och skön dag, har juförsig jobbat men det har ändå varit slappt...precis som det ska vara på lov! :)

Kom hem vid typ 23 tiden, började rensa garderoben och hittade ett par jeans som jag typ aldrig andvänder. Fick plötsligt en rolig idé, att göra ett par shorts av jeansen ist. Har aldrig gjort det förut men jävligt kul vare ändå och är ganska nöjd över resultatet. Fast dem är inte klara än, har ett ben kvar. Hehe!


Så det började med att jag hittade ett par slitna jeans....


Det lät *klipp klipp* och vipps ...


Så blev det ena benet klart. Venne om man ser men den ljusa randen är iaf där jag har sytt, satte fast kanterna. Galet stolt för det ser fan bra ut! Får fixa andra sidan imorn. Men visst blev det lyckat? :) Är iaf nöjd!

Ge mig sommar nu så jag kan gå ut i mina shorts!!

Gonatt

2010-04-09, 02:16:16 / Kategori: Allmänt


Är för trött för att blogga, men nu bara för att jag har varit så dålig på att uppdatera.
Ligger nu äntligen i min säng, utan sällskap av älskling tyvär men det fick jag igår.

Har väl mest bara tagit det lungt, sov ju hos älskling igår. Var också på bio med Danne, vi såg Shutter Island med Dicaprio. Jävligt bra film i sig fast slutet förstörde ganska mycket. Tycker ändå att den är se värd! Dicaprio är sån jävla bra skådis! Men nä fy fan! Nu räcker det för mig, gonatt!  ( 02:18)

Dutkiiigt värre!

2010-04-06, 18:34:33 / Kategori: Allmänt
Idag kommer det fan vara värsta träningsdagen, ha! Nä men känner mig as duktig, i morse så gick jag med morsan faktiskt på nån poweryoga. Det var fan as kul, inget jag hade väntat mig. Efter poweryogan så tog vi en tur i simhallen. Lite träning skadar aldrig, fast nu om en timme så är det den vanliga styrketräningen jag ska ha med mitt lag och sen är det dessutom vanlig volleyboll träning. Får se hur det går. Kommer vara helt DÖD när jag kommer hem! ah fy fan! :)



sen är det också en jävla träning att bara dammsuga min matta, den är helt omöjlig! Fast har kämpat klart med den nu! :)

tar du det sista steget över kanten?

2010-04-05, 22:57:59 / Kategori: Allmänt
Var på jobbet idag, efter jobbet så drog jag med Viktoria och Simon till en sushi restaurang. As trevligt, vi satt där och snackade om typ allt o inget. Kom bort från typ det mesta, har inte haft världens bästa dag idag om jag säger så.

 

Gud va jag saknar gamla goda flummiga dagar! Allt är så bittert nu! ..


göönatt

2010-04-05, 02:40:13 / Kategori: Allmänt


Säger gonatt med den här låten, fy fan vad jag är trött. En viss liten pöjk har hållt mig uppe, skyller på honom!

Idag fick jag ännu ett jääävla påskägg, har minst 6 st som är bara mina...plus morsans o farsans. Fattar inte varf man ska få från alla? Från jobbet, från killens päron, från morsan, från morsans kompisar, från farsan o nå till ägg från nån annan som jag inte kommer ihåg nu...?! Varför? Är jag inte tillräckligt tjock eller?

hoohoohoo

2010-04-04, 15:31:05 / Kategori: Allmänt

Är precis fixad o klar, ska snart kila iväg till jobbet. Dra in lite pengar, för vem vill inte ha det? ;) Det här med påsken känns fan lite farligt, för det första så borde det inte heta påsk länge utan typ "godis veckan" eller typ "tjockis veckan". För hur många firar påsken för det som man egentligen borde fira det för, för vad det egentligen är brukar folk inte alls tänka på. Det är ju något med att jesus dör och återuppstår, men va fan vem bryr sig? Jo okej, vissa gör det men det är inte många om man säger så. Ska inte dra alla över en gräns här, men det är helt jävla sjuuuukt hur mycket godis man faktisk får i sig!? Det snackas om att det är nu alla kommer gå upp massa kilo och sen kan jag lova att alla kommer gnälla "ooh va tjock jag har blivit" ...bla bla bla ... Man får skylla sig själv tyvär, själv har jag minst fått tre stora påsk ägg fyllda med massa godis plus massa annat som morsan har köpt hem. Det står så klart och suktar en på bordet hela tiden, till slut så tar man en godis bit ändå fast där slutar det knappas utan att man till slut "råkade" äta upp allt! Heh. Jag har inte det problemet med att gå upp i vikt (för det har jag svårt med) men vilket fall som helst så borde det ändå heta "Tjockis veckan"!
Galet gött men inte nyttigt i längen om man säger så!

Någon som håller med? ;)

jag vill inte ljuga för dig!

2010-04-04, 01:06:26 / Kategori: Allmänt
Hemma efter en mysig natt hos älskling, vi var fan jävligt duktiga idag också! Vi tog en två timmars lång promenad, bara knallade runt lite. Det var så galet fint väder idag. Hoppas det blir varmare snart! 


nu är det fredags mys! :)<3

2010-04-02, 17:23:24 / Kategori: Allmänt
Ska åka till älskling nu och ha det mys, det är ju ändå som sagt fredag! :)
Har dessutom tagit ledigt från jobbet idag, för va fan..man kan ju inte jobba varje fredag!
Blev nån lurad igår förresten? Inte jag ;( Buuhuu! Det är ju fan det som är grejen men aah

det bara rinner ner

2010-04-02, 00:19:50 / Kategori: Allmänt
Ligger i sängen och degar, har varit duktig och styrketränat idag med Linnea och Julia (tjejer från mitt volleyboll lag). Det var fan as nice idag, vi fick HELA solnahallen för oss själva. Fattar inte varför det inte var folk där idag, det brukar annars vara jävligt fullt, men idag vare bara vi tre och det var jävligt skummt att ha heeela gymmet för oss själva alla hallarna. Nästan lite halv creepy fast ändå samtidigt jävligt skönt! Grymmt pass vare iaf!

Och nu är det ÄNTLIGEN looov!
Fy fan vad jag har längtat efter det här!