Home sweet home?? NOOOT

2012-11-19, 22:36:00 / Kategori: Allmänt
Tillbaka till verkligheten, som inte är så härlig efter en vistelse på Teneriffa, med sol, bad och massa god mat. Där kunde jag iaf slappna av och ha det kul för ett tag. Slippa tänka på allt här hemma och komma bort från verkligheten ett tag. Som skolan och kalla Sverige.....men men det går inte att fly från allt tyvärr. Ska väl inte vara så jäkla negativ heller, för nu i helgen smäller det!
 
Den officiella flytten förmodligen, då allt pick och pack ska över till täby! 
 

 

stress stress stress

2012-11-09, 10:18:00 / Kategori: Allmänt
En del möbler är på plats i lägenheten, lådor lite här och var som monteras. Vi hinner ju aldrig flytta dit egentligen, tentor/plugg och nu på söndag åker vi iväg till Teneriffa. Det kommer bli grymt härligt men samtidigt vill jag bara till lägenheten och fixa allt tillslut, så sjukt mycket att göra där. Vi slipa och måla om ett bord, montera allt från ikea (som kommer ta ett tag) och inreda allt tillslut....Plus att vi måste köpa lite mer grejer.
 
Så sjukt jobbigt att veta att vi betalar för november månad men hinner inte flytta...känns så jäkla värdelöst. Ska iof inte klaga på att vi åker iväg till Teneriffa men allt tajmar så fel.
Den stressigaste månaden på länge!