snart så

2011-05-31, 01:02:06 / Kategori: Allmänt
Hemma från jobbet nu, sjuuuukt trött och sliten nu fast samtidigt så är jag grymt pigg. Typ övertrött..Har iaf bestämt mig idag över vilken mobil jag ska köpa, det kommer bli den vita iphone 4! Ska bara beställa den imorn :) Snart blir den min!
HAR VÄLRDENS ÅNGEST!!! HJÄLP

2011-05-28, 18:02:14 / Kategori: Allmänt

Vilken mobil ska jag köpaaa?!!?


Tråkigt egentligen att köpa en iphone eftersom alla har den, men den vita är lite mer udda. Samtidigt så är jag IN LÖÖÖVE i iphone´och den svarta modellen är ju snyggare. Faan!
Eller ska jag vara udda och köpa en samsung galaxy S2???? Fast jag vill ändå ha ihopne?!
Hjäääälp?!

Pass

2011-05-25, 00:00:38 / Kategori: Allmänt
Äntligen så har jag fixat mitt jävla pass idag, första gången jag vart nöjd med min bild!
Efter tre timmars väntan så var det äntligen min tur, typiskt nog så ska något hända när jag är där. Ett stömavbrott som segade upp hela skiten och polisen kunde inte registrera i datorerna utan el. TYPISKT...aja, nu är det fixat iaf, ska gå och lägga mig nu med Claris som ligger i min säng.
Puss o hej

Sena nyheter

2011-05-24, 00:32:08 / Kategori: Allmänt
Exakt en vecka förkortad i bilder. Förra tisdagen så var jag och sofie på en fotografering, det var riktigt roligt men inga bilder köptes. Synd att bruden på slutet var så dryg, annars skulle vi nog köpt några bilder.
I torsdags så åkte jag till Danne och drog sedan ut på kvällen med pontus och fiskade, eller rättare sagt dem fiskade jag tittade på. Jag och ett fiskespö går inte ihop på något sätt, mycket roligare att bara snacka och kolla på.
I fredags så var det rålis som gällde, hela gamla city sälj gänget träffades. Drog med mig Danne o ponta, det blev fan en riktigt rolig kväll. Speciellt att få träffa alla gamla polare fan, saknar CS! :(
Idag (tisdag) fick jag va med om en tato-händelse! En riktig hård kvinna är det här, inte en ända min om att det gjorde ont eller varken nån tår. Starkt agge!

..

2011-05-15, 09:07:15 / Kategori: Allmänt
Har ett underbart pass på jobbet just nu, började jobba 06.30 och slutar 15.30. Alltid pengar så jag klagar inte. Sitter o skriver religions uppsats, utnyttja tiden för fan!
Har nu kvar tre stora uppsatser tills på fredag

Natur - inte börjat (ska vara 3-8 sid)
Fysik - har börjat på den men har typ sjuuuuuuukt mycket kvar
Religion - typ klar

Typ ångest, orkar inte

stress stress stress

2011-05-12, 23:52:50 / Kategori: Allmänt
Nästan varje dag den här veckan så har jag suttit i skolan och pluggat från 8.00 till 17.00, har fått rätt mycket gjort men ändå så har jag så GRYMT mycket kvar. Nu har jag bara en vecka på mig. På fredag ska allt vara inne, sen är det heeeeeelt slut! Efter det så är betygen satta och jag kan i princip skita i skolan! 

Bara för att den här videon är så grymt rolig! The lazy song - typ motsatten av vad jag är just nu. Så jävla grym dans! HA!
Skulle fan vilja vara så lazy som han! Men det går ICKE.... måste plugga plugga plugga..

Rose

2011-05-12, 00:14:16 / Kategori: Allmänt
Var på skiva igår kväll med Clara. Skivan var på Rose och temat var "vad du ville bli när du var liten". Jag ville bli polis, så det var rätt självklart vad jag skulle klä ut mig till. Eftersom jag var polis så var jag ju tvungen att ha en fånge, så Clara klädde ut sig till min fånge.
Det var faktiskt en riktigt lyckad kväll, blev rätt full p.g.a ett antal dricklekar som jag var sämst på!
Men det var sketa kul ändå, fy fan! Det ända som var dåligt med kvällen var att musiken på rose var så låg, annars var allt super!
Hemfärden var rätt rolig, folk på bussen började snacka och när jag väl var framme i solna centrum så var det bara att börja knalla hem. Fick dessutom sällskap, en kille som också var sjukt full som jag (var inte ensam iaf) frågade var jag skulle och båda skulle knalla upp till hagalund. Så det blev en promenad hem med en främling.
Kom hem runt fyra tiden och skulle egentligen gått upp 3 timmar senare till skolan, men så blev det inte.
Hörde inte mitt jävla alarm och vaknade halv 11. Typiskt mig!


Bilder från kvällen:
Akta dig för polisen Joanna, hon kan visitera dig när som helst ;)


En riktig underbar dag!

2011-05-10, 00:01:00 / Kategori: Allmänt
En grymt härlig dag!
Har fått två saker strykna från min "plugg-lista" idag, så jävla skönt. Fixade labbrapporten med sofie idag och så har jag gjort redovisningen idag. Två saker som jag nu inte behöver tänka på. Så lite firande efter det blev det med riktig god lunch på Snaps med Sofie och bara njöt vi av den härliga solen. Fy fan va det var skönt!
Det blev ett glas vin till detta också. Riktigt härligt, varf kunde inte varje dag sluta så här?

helgen

2011-05-09, 09:11:43 / Kategori: Allmänt
I fredags så blev det en riktig skön o slapp fredag, ishockey tittande med pöjkarna i hässelby. Satt o skrev klart en uppsats samtidigt, så var väl inte så social men var tvungen att fixa det.I lördags så hade planerna egentligen varit att träffa Agnes, fast riktigt så blev det inte. Istället så drog jag Danne och Pontus ut på sjön och fiskade. Måste bara säga att det inte är riktigt min grej! Kunde inte kasta iväg skiten och tog bara sönder fiskespöt efter ett tag. Såå naaa Joanna + fiske = FEL. Däremot att köra båten är ju fan  sjukt kul, så det är mer min grej. Iaf, på kvällen vart jag tvungen att jobba från 21-00. Alltid lika kul att sitta o jobba när polarna är ute och roar sig. Mötte upp dem efter jobbet iaf, så missade inte hela kvällen.En riktigt skön lördag ändå, även fast jag var tvungen att jobba. Pengar skadar aldrig heller.Idag har jag pluggat med Sofie på espresso house från 12-16, duktigt av oss även fast fysik är oförståligt!

Bara 12 dagars helvete kvar!

2011-05-09, 09:10:26 / Kategori: Allmänt
Inte lång tid kvar nu!
Det gäller bara att överleva dem här 12 helvetes dagarna med allt plugg som jag har, sen är det typ slut. ÄNTLIGEN

hard work work..

2011-05-07, 21:19:53 / Kategori: Allmänt
Underbart att sitta o jobba när alla andra är ute och festar o har det kul...
Måste man så måste man ;/
Slutar jobba 00:00 iaf bara tre timmar kvar!

En riktig helvetesvecka!

2011-05-05, 23:46:06 / Kategori: Allmänt

Massa plugg blev det idag, blev helt klar med Pastischen och texten till det.

Så nu är en grej av 1000 klar..bara att kötta vidare.Den här veckan har nog varit den längsta veckan i mitt liv. Har haft så grymt mycket på gång, inte haft en ända dag ledig. Är helt slut! Har pluggat konstant hela den här veckan, direkt när jag har haft tid över så har det bara varit plugg, plugg o plugg. Har ALDRIG haft så mycket i skolan på 15 dagar, det är fan lika mycket saker att göra som man brukar göra på ett år. Det är inte små uppsatser som ska göras precis, miljön ska vara på 8 sidor och fysiken ska vara en stor sammanfattnin av i princip 4 kapittel i boken...som inte heller är så lite. PLUS allt annat skit! 15 DAGARS TORTYR sen är allt över..... Typ DÖDA MIG?

Bara att stå ut!

2011-05-04, 23:33:05 / Kategori: Allmänt
Ta emot allt skit och gå vidare, ignorera och bry dig inte om det inte är värt att ta in....
You have to be strong

allting kommer som en chock

2011-05-03, 16:35:37 / Kategori: Allmänt
Fast det verkar faktiskt som en kul grej bara, så nu Agneso är du utmanad.
Vill inte gå själv, det känns läskigt. En viss person verkar vilja att jag ska gå och det känns dumt att säga nej till syrran! Som om jag inte vill ha hennes "present".
Du måste stå nu vid min sida och stötta mig, tillsammans är vi starka eller hur?!
Det blir ju bara roligt som vi sedan kan skratta åt när vi är gamla o gaggiga! <3

stress stress stress

2011-05-03, 14:20:24 / Kategori: Allmänt
Gud vad jag hatar när lärare verkligen inte kan planera! Allt ska som vanligt vara inne samtidigt, så denna månad kommer det vara en riktig helvettes månad. Kommer nog inte ha nån fritid alls, fast måste ändå trycka in det för att plugga konstant kommer göra mig GALEN och till en jävla zombie typ.

Så nu är kalendern är helt proppfull en månad fram, planering är det ända som kommer att rädda mig från alla prov och inlämningar. Ikväll offrar jag träningen, skolan är ju ändå viktigast tyvär. Så min kväll kommer vara underbar nu, dagens planering:
  • Förbereda inför projekt redoviningen imorn
  • Plugga fysik
  • skriva slut uppgift till mental träning
  • Börja rita en skiss för CAD projektet

en riktig fixar helg!

2011-05-01, 20:34:26 / Kategori: Allmänt

Nu har jag och älskling äntligen bokat vår resa till Malta! Vår plan från hela början var att vi skulle åka iväg ett helt gäng men eftersom alla inte har pengar till det så kan alla inte följa med. Tråkigt nog. Resan är i augusti så några kommer kanske haka på senare iaf :)


Sen har det varit valborg, jag var i Uppsala med hela gänget. Det trista var att jag o Danne fortfarande var sjuka så det blev inte mycket sprit för oss precis, tvärtt om! En nykter kväll.

Visst kan man ha kul utan alkohol men det är alltid roligare med! Det som blev rätt misslyckat var att vi knallade runt och missade precis festerna dit vi gick. Vi var för sent ute och gick så sjuukt mycket, så ist för att festa o ha de kul så frös vi häcken av oss och jag började få ont i mitt knä också. Så jag och Danne blev rätt otaggade runt tolv tiden när det fortfarande inte hände något. Så vi åkte hem efter det. Tydligen när vi drog så drog världens partaj igång i studentkorridoren. Trevlans för dem, men det var också grymt skönt att komma hem och sova i en skön o varm säng. Annars skulle natten spenderats på en tunn maderass, ett golv som stank öl och med fyllon säkert. ;) Sällskapet var det inge fel på bara omständigheterna om man säger så ist!