Dags att ta ett beslut

2011-08-31, 00:29:07 / Kategori: Allmänt
Nu är det dags att ta allt på allvar igen, plugget rullar igång och det är nu jag måste ta eget ansvar för det hela. Nya saker att ta in, nytt folk och ny skola. Jag har en väldigt stor klass som är på runt 70 pers, har lärt känna några trevliga prickar dem här två dagarna och hittills känns allt super. Alltid kul att lära känna nya människor och som jag nu ska plugga med i förmodligen 5 år till. Det är bara det att jag är väldigt kluven just nu.
Jag älskar förändringar i mitt liv med en ny miljö att vistas i och nya människor men är egentligen bara nyfiken på hur allt kommer sluta. För jag har egentligen inte riktigt bestämt mig än om jag ska bli en samhällsplanerare med master utbildning eller om jag ska läsa ett år här och byta till antingen landskapsarkitekt, indredningskurs, en civilingenjörs utbildning eller civilekonom osv. Det är så mycket jag vill bli, fast jag känner ändå samtidigt att jag nånstans måste bestämma mig innan det är försent.hur lyckas man få en snefylla?

2011-08-30, 17:21:04 / Kategori: Allmänt
Det vart en riktig rolig kväll det här fast vissa saker kunde ju gått bättre och undvikas. Den kvällen lyckades jag fimpa på danne, gråta åt allt å inget och lämna mascara fläckar på dannes skjorta...jag glömde nog skriva att jag var en aning dragen. Fast den var ändå en grymt roligt kväll med inget att ångra, utan bara att skratta åt! Fy fan! Nä mer än så tänker jag inte berätta! Bilderna får beskriva oss drägg och fyllon.RÅNAD BIL

2011-08-26, 00:55:30 / Kategori: Allmänt

Mitt pass är snart slut, hela kvällen har det varit rätt lugnt inte så konstigt egentligen eftersom det är en vardag natt men bara för att liva upp stämningen så blev en förare just rånad av ett gäng killar. Dem hotade föraren med en elpistol, föraren blev rånad på alla sina värdesaker i bilen och bortjagad från bilen.
Så GALET ONÖDIGT pöjkar!


Snart är dem mina!!!

2011-08-22, 22:18:18 / Kategori: Allmänt
Fan va den här måndagen har varit seg, den började med att väckarklockan ringde 05:30. Började jobba 07:30 till 16:30, så galet underbart pass (NAAT) fast det var ändå rätt lugnt på jobbet idag så ska väl inte klaga. Imorn blir det samma visa, upp 05:30 till jobbet men imorn ska jag faktiskt ta och belöna mig med ett par klackar! Ja jo..jag ska spara pengar, jag vet men ibland så måste jag slå till lite. Jag var i stan med Clara idag och såg dem här klackarna och nu måste jag bara ha dem! Passar perfekt, är sjukt sköna att gå i och riktigt snygga! Bättre kan det inte bli.


Imorgon är dem mina!!! Mohahahaha!

ett besök ute i den asiatiska världen

2011-08-21, 23:26:20 / Kategori: Allmänt
Kvällens riktiga planer var att dra ut och spela biljard men det blev en sväng förbi kina restaurangen istället. Alla körde på buffén, åt som fan och jag kände mig gravid för att jag hade käkat så mycket! Gött vare iaf och vi vart alla galet mätta. Vi drog sedan vidare till nån pub i gamla stan och chilla lite, första gången jag testade en alkoläsk typ som heter Jinx något jag kommer dricka mer av! Det vart en trevlig kväll, tyvär så slutade den rätt tidigt eftersom tjockisen skulle jobba på morgonen men men ...ännu en natt på jobbet

2011-08-21, 00:51:09 / Kategori: Allmänt

Pass 17:30-05:00

Uppdaterar från jobbet, har ännu ett riktigt långt pass som då innebär massa film tittande!
Kollade nyss klart på Love Wedding Marriage, det kanske låter som världens töntigaste film men den var faktiskt galet rolig och samtidigt underbar på nå sätt. Blev så glad av filmen!
(Agnes! Du skulle gilla den!)


Vet att omslaget är GALET TÖNTIGT men filmen är GRYM! LOVAR!


en gonattvisa med funderingar

2011-08-19, 00:02:40 / Kategori: Allmänt

Nu är det mindre än två veckor kvar tills skolan börjar. Lite nervöst fast samtidigt är jag nyfiken på vilka som kommer gå i min klass, kommer det vara massa nördar, hur kommer det vara på skolan, stelt eller  äre skön stämning. Så jävla mycket man vill veta. Vet inte heller vad ska jag ha på mig, det är ju första intrycket som gäller också. Daaahh.


så galet hurtigt!

2011-08-18, 23:45:42 / Kategori: Allmänt
Äntligen kom jag ut till råsta! Det här ska bli en början på en rutin! Hoppas ja... venne om det verkligen blir så men det är något min kropp behöver just nu, kondisen är INTE på topp.fimmla runt i stan

2011-08-17, 14:07:32 / Kategori: Allmänt
Igår vart det en flummdag med Linnea. Vi träffades i stan och shoppade lite och efter några timmar så tyckte vi att vi förtjänade lite tjockis mat och drog till donken. Mätta och belåtna åkte vi hem till nea, för att då kompencera donken så drog vi ut och lira volleyboll. Det gick faktiskt grymt bra, även fast kondisen inte hänger med riktigt så har vi ändå bollsinnet kvar! Efter en timme vart vi helt slut och drog hem till nea, venne varf men på nått sätt så hamnade vodkan fram på bordet och vi började dricka. Vi drog sedan ut och chillade på en uteservering. Det var väl min tisdag lite förkortat så där. Men så kan jag inte hålla på varje dag precis om kondisen ska upp, så nu gäller det bara att börja löpa. Har köpt nya löpartajts så nu jävlar kommer jag bomba råsta sjön!
hur fan sitter jag? :O

2011-08-14, 22:22:28 / Kategori: Allmänt

I lördags så var jag Danne, Surre och Vickberg och körde gocart ute i järfälla. Det var fan grymt roligt eftersom det var så stor bana, så det gick rätt fort. Lite läskigt men grymt skojjs!!

Allt var super tills sista varvet, då en gubbjävel ville köra om mig i en kurva, körde som en galning och det var självklart att han inte skulle kunna köra om mig men puckot försökte ändå. Det slutade med att han landade med sin gocart på min, blev först galet chockad eftersom jag inte var berädd på att det skulle flyga upp en gocart i världen fart på mig. Fick som tur bara ont i armen men det kunde fan gått lilla det där....
ETT RIKTIGT JÄVLA PUCKO säger jag bara!

Sen så sitter jag nog riktigt jävla cp när jag åker gocart, andra gången i rad har jag fått bulor på ryggen,  har fortfarande ont idag och det känns riktigt skummt. Venne vad det är, för jag får bulorna runt ryggraden så det är ju inte ryggraden? Nått med ryggen äre iaf som tydligen inte gillar själva "ställningen" jag sitter i när jag åker gocart.


Min rygg från sist (polen) fick så här nu också :s


Alltid bäst att föra!!

2011-08-12, 13:46:54 / Kategori: Allmänt
Kvällen började hos pontus, vi förade och kollade på sve - ung matchen. Vi fick i oss en del där och vi kom till stan lagom dragna, det vart kanske lite för mkt när jag tog en till dricka inne på collage. Det vart iaf en helt okej kväll, var bara lite för full bortsett från det så var det nice även fast jag var tvungen att dra tidigare. Behövde nästan komma därifrån och få lite luft för att nyktra tillNÖJD

2011-08-10, 00:54:58 / Kategori: Allmänt
Har aldrig lyckats så bra med fransk manikyr! Gaalet nöjd!!!

Fredag

2011-08-10, 00:52:18 / Kategori: Allmänt
Det började med att jag, Linnea och Clara satt i rålis och drack ren vodka som Clara tog med sig. Starka brudar som vi är så fick vi ner allt och fortsatte till sommar. Där mötte vi upp Lina, Hedvig och hennes gäng, plus Agnes och company som kom till oss lite senare. Så vi blev en del den kvällen och tog upp två långa bord ;P En trevlans utgång vart det och en lagom lullig Joanna!
Malta!!

2011-08-08, 01:10:43 / Kategori: Allmänt

Här kommer massa bilder från Malta, har inte orkat eller haft tid att lägga upp. Tycker att resan vart lyckad med god mat, massa sol och bad, vi har dessutom gått galet mycket. Jag varnar bara att maltas jävla bussar! Om du tänker så här...det är 30 grader ute och du kommer in i en buss som har aircondition på MAX, det är skönt i början men efter ett tag blir det lite för mycket. Du ska åka med den här bussen i en timme, DU FRYSER IHJÄL! Hatar verkligen maltas bussar, chafförerna är ju helt jävla puckade!

Annars vare nice!


Bilder från allt och inget kommer snart som en bomb!

2011-08-07, 02:21:04 / Kategori: Allmänt
Just nu har jag typ 0 tid till bloggen, eller det beror väl på vad jag har prioriterat men a..... Jag ska iaf uppdatera från malta resan och senaste utgången men nu så har jag typ bara jobb och måste sova. Har iaf tid för att informera, heh är bara för lat att leta mellan alla bilder och hålla på just nu. That´s it! Pöss!det är ljuset som gör mig så neger ^^