*slut* nästaa?...

2010-03-30, 23:42:31 / Kategori: Allmänt

Kom precis hem från träningen, galet trött efter hela jävla dagen. Blir fan galet långa dagar för mig under tidiga veckor, vaknade vid sex tiden och efter skolan, efter att ha tränat det yngre volleyboll laget och efter att jag själv har tränat så är jag till slut hemma runt typ 23 tiden. Fixad och klar. :)
Sängen here I come!
Godnatt o hare gött!

// Från en helt slutkörd Joanna

det kanske räcker med bara en kram

2010-03-30, 00:27:48 / Kategori: Allmänt

Testade fan på att köra på mittbena idag, venne inte min grej att ha det men jag började fan gilla det. Kommer kanske börja ha så, vad vet jag? Har ju alltid haft lugg åt höger sida så det känns jävligt konstigt att ha mittbena kan jag säga!

Är iaf galet trött efter jobbet och inte alls taggad på att gå upp om 6 timmar. Längtar bara nu tills veckan är slut så att påsklovet äntligen drar igång! Kommer bli så skönt med lov!


Men nu ska jag sova, puss!

do it!

2010-03-28, 23:26:55 / Kategori: Allmänt
Veckans shopping! :)
Köpte den där jackan tillslut som jag inte kunde bestämma mig över och drog med mig lite till.
Man kan aldrig få nog av kläder!

hoffe!

2010-03-28, 19:58:00 / Kategori: Allmänt
La nyss upp den! Vänta några sekunder så börjar låten, helt okej ljud faktiskt. Trodde att det skulle bli värre. Hoffmaestrooo <3

Det finns alltid en förklaring

2010-03-28, 16:58:45 / Kategori: Allmänt
Galet rolig kväll! Hoffmaestro var så galet nice igår!
Kajsa hittades fast hon kunde tyvär inte följa med så Clarra åkte med ist!
Clara var iaf glad! Träffade Anton där och Erik helt oväntat, kul o träffa folk som man inte träffat på ett tag.

Nu ska jag vara duktig och börja plugga lite och städa mitt rum. Woohoo!


HOFFMAESTRO?!

2010-03-27, 17:11:07 / Kategori: Allmänt

Jag borde vara as glad, taggad, hoppa av glädje för att jag ska gå på Hoffmaestro Chraa ikväll, men nu är det så här att jag inte får tag på Kajsa. Vi skulle gå tillsammans på hoff. Har försökt få tag på henne hela dagen, hennes mobil är antagligen död men det känns fortfarande inte bra...när jag ringde hem till henne så visste inte hennes syster heller vart hon var. " Hon har inte kommit hem än och jag har ingen aning om vart hon är" ( runt två tiden ) och nu om två timmar ska vi vara där vid globen och köa! Fast jag har fortfarande inte fått tag på henne, börjar fan blii jävliiiigt OROLIG! Känner på mig att något har hänt... plus att nu så svarar ingen hemma hos henne.

Hoppas att det bara är jag som är ströd och tänker i skumma banor och oroar mig i onödan!

KAJSA HESSEL, DU ÄR EFTERLYST! <3

Ska jag, ska jag inte? Ska jag, eller inte?

2010-03-25, 00:25:39 / Kategori: Allmänt
Har hittat den här jackan som jag såååå osäker på, har tänkt på att köpa den i en vecka ungefär. Hittat rätt storlek till bra pris och så har jag typ fastnat för den men är fortfarande osäker och vet inte varför!?
Kostar bara 300:- och har den undanlagd på hm i solna där jag hittade rätt storlek och allt ... men va fan aah näj typ HJÄLP?`!

pissat och klart

2010-03-23, 23:43:15 / Kategori: Allmänt
Vill fan färga håret, typ ljusare med nå slingor eller bara allmänt ljusbrunt.
Så jävla osäker men vill göra något, ändra något! .. Jag måste ju ändra saker i mitt liv typ hela tiden! Galet tråkigt när allt bara går om och om igen ingen förändring eller nått, man har sina rutiner men om det går att ändra på något, så GÄRNA för mig!
Ett tag sen jag möblerade om rummet fan!

Remember me!

2010-03-23, 00:12:54 / Kategori: Allmänt


Har haft en sån galen helg det bara går, lite röjj hemma hos Linnea. Fia med hutt och massa sprit och trots det blev jag inte för full efter en halv vodka sänkt. Åkte vidare till Surrel där allt drama hände egentligen, den ena var ortogen med den andra och massa bråk vare när man kom fram! Ha! Lite halv konstig stämmning men jag hade ändå en mysig kväll med älskling. Det var trots allt jävligt kul där med. :) Blev inte så full även fast jag hade fått i mig typ AAAs mycket, fattar inte vad det är med min kropp! Det var ju lite tråkigt när man själv var ganska "nykter" och typ alla andra var as packade. Det kanske var bra, gjorde iaf inte bort mig jämfört med vissa andra där! Hehe! Tål iaf liiiite mer än vissa andra gör! Tss ..

Imorn är det tisdag vilket innebär TRÄNING! :)

TAGGAD!

2010-03-19, 15:45:20 / Kategori: Allmänt
Sitter just nu och fixar mig lite, har lite halv ångest över vad jag ska ha på mig ikväll. Idag har ju Linnea sin 18 fest, så idag blir det praty party! Efter ett tag så ska jag åka vidare till Surre som också har en fest idag, älskling är ju där...Så ska försöka ta mig dit "nyker" och kry..får se hur det går! Så ska försöka hinna med två krök!

Idag har jag btw varit med Julia i stan och knallat runt ett tag :) Det var ett tag sen man träffade Julia! :)

Skulle fan egentligen åkt upp till Umä idag fast pengarna räckte inte till, buuhu! Så jag kommer missa Skellefte matchen, jävligt tråkigt faktiskt. Agge o ja har det alltid så galet kul men nu blir det krök ist, galet kul det med men ändå...

stick igenom hela skiten ist!

2010-03-16, 23:52:32 / Kategori: Allmänt
Idag har jag = varit i skolan, på sjukhuset ( tog sprutan idag ) Fy fan va det gjorde ont! Känns fortfarande som om nålen sitter kvar i halsen.... efter det så käkade jag på donken med morsan, tränade flickor U-13 laget och hade själv styrke träning och min egna volleyboll träning efter det.

Min KORT sammanfattade dag! :)
Tidiga veckor kan TA sig! Måste sova nu puss o hej!

snart så är döden nära

2010-03-15, 13:10:19 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit tbx från tandläkaren och ska snart åka vidare till läkaren. Ska ha punktering idag, har ju inte skrivit något om det här men det hela började i torsdags.
Kände mig jätte trött, yr och hade ont i huvudet.
Mandlarna hade svullnat upp och en körtel under hakan och det gjorde/gör ont när man rör vid dem. I fredags så bestämde jag mig för att kolla upp vad det var för något. Gick till vårdcentralen och fick ta blodprover för att se om det var halsfluss eller körtelfeber som de trodde att det var.
Fast båda resultaten gav negativt svar så de vet alltså inte vad det är för något ... så idag ska jag åka dit igen och få en punktering (biopsi = ta prover) på körtlarna och mandlarna... ALLTSÅ STICKA IN EN FUCKING SPRUTA I HALSEN PÅ MIG OCH UNDER HAKAN. Och ni vet ju hur jävla rädd jag är för sprutor!
Får se hur det går iaf. Vill bara ha det gjort så att det är över.

"Hi! My name is Boxyyyyy"

2010-03-11, 00:56:10 / Kategori: Allmänt
Jäääävligt slapp dag! Sket i skolan idag eftersom det var friluftsdag, så vi skulle typ vandrat nånstans...Piss tråkigt! Så jag tog det jävligt lungt hemma, sov till tolv, käkade frukost och så. På eftermiddan så drog jag till jobbet med Kajsa. Det var en TOKIG dag på jobbet som dem kallade det, massa tävligar, flummig jobb dag o vi fick också pizza från pizza hut! Det var galet gött :)
Efter jobbet så träffade jag Agnes och Fredrik en snabbis, lilla bitchen åker ju till umä och är där i 6 veckor! :O

hejsvejs

2010-03-10, 00:49:26 / Kategori: Allmänt
Jag har varit så dålig på att uppdatera den här veckan men har bara haft så mkt på gång och inte haft nå ork till att skriva något precis. Men nu fan! Shit va duktig jag är! :)
I söndags var jag btw i Findland (åland), första gången för mig och jag känner mig verkligen som en jävla stadsbo. Det är helt sjuk, känns som om hela åland är efter. Typ tre radio kanaler, inga lampor bara skog, skog och ännu mera skog och en idrotshall mitt i hela skiten?!.. Logiskt?.. Naaaa
En annan sak som är jävligt ologisk är att de pratar svenska där och alla skyltar är på svenska. Var det inte Findland jag hade kommit till? Fast de har en lien "finsk" brytning men ändå så är det ju svenska de pratar.
Naaa åland var ett skummt ställe!




Åkte iaf dit för att spela en match mot Jomala och vi vann! ;D YaY! Det var nog en av de roligaste matcherna jag någonsin har spelat, har nog aldrig varit så glad över en vunnen match! I set så förlorade vi först 2-0, alla trodde helt seriöst att vi skulle förlora och tappade nästan hoppet. Fast i 3:e och avgörande set för Jomala så vann vi set:et, vi kämpade som fan och vann 4:e set:et också. Så då stog det 2-2 i set (Det är försten till tre set som man spelar för er som inte vet) och fajten om vem som skulle vinna blev bara mer spännande och galen. Nu vare bara några poäng kvar och om någon skulle gjort något fel så skulle allt slit och kämparglöd vart i onödan. Tack o lov så vann vi matchen! Det var helt sjukt hur vi kämpade och en sån jämn och vändande match har jag aldrig varit med om! Så det var galet kul!

Lite bilder från söndagen :)
Min lilla "shopping" på tax-freen ^^

Home sweet home TYP...

2010-03-06, 23:02:27 / Kategori: Allmänt
Nu är jag tbx från sälen! :)
Det har varit så galet mys och najs med skidåkningen, vädret har varit perfekt och stugan vi bodde i var så mysig! All träningsvärk efter skidåkningen känns verkligen i hela kroppen, fast det hör till.....En lyckad vecka med älskling iaf! Fast det är ändå alltid skönt att komma hem, bara att imorn måste jag åka till Åland eftersom jag har match där. Känns så jävla jobbigt. Måste upp halv sex imorn, så önska mig lycka till med att jag ska gå upp i tid imorn! ... Ahhh ångest!


Några bilder i stugan, fick inte med så mycket.

Så såg jag ungefär ut i backen ;P

Men nu ska jag sova, puss o heeeej! Leverpasteeeeeej!

Titta dit! Näj Ha för du är en skit!

2010-03-02, 01:13:10 / Kategori: Allmänt
Så galet trött! Idag har jag tvättat kläder till sälen (såå duktigt), vart i stan med Agnes och Danne och sen har jag packat under kvällen. Känns som om det har varit en jävligt lång dag, men nu faan ska jag sova!
Imron åker jag till säääääääälen!!!!! Sååå galeeet taggaaad!
Sälen med älskling i 5 dagar!! Så jävla mys det kommer bli!

KENT KENT KENT KENT KENT KENT!

2010-03-01, 01:22:01 / Kategori: Allmänt


BILDER SÄGER MER ÄN ORD! Det går inte att beskriva hur härligt det var och hur sjuuukt jävla kul det var! NEXT --> HOFFMAESTRO 27 MARS!

Imorn äre först tvätt till sälen som jag måste fixa, sen ska jag till stan med Agnes shoppa lite och efter det så ska jag packa! :) Full rulle imorn!
Men nu är jag för trött för att skriva mer! Godnatt!