Hard work work

2012-09-26, 21:05:09 / Kategori:

Dagens höjdpunkt på jobbet då jag slapp sitta och svara i telefon, utan göra lite pappers arbete genom att dela ut massa kuvert till åkare. Woho!
Räddade min dag på jobbet faktiskt, energin i kroppen höll på att dö ut och min chef märkte det, "du ser för uttråkad ut, dela ut det här åt mig istället". Jag skiner upp som en sol och Lisa räddade min dag med en sån liten sak!


Ons

2012-09-26, 20:56:57 / Kategori:

Onsdag- betyder ledigt från skolan, det har slutat med ett tidigt pass på jobbet. Klockan är nu runt 6 på morgonen och jag väntar på tuben.

Tyvärr har jag massa plugg nu inför tentan nästa vecka...känner ångesten över att jag inte pluggar nu men pengar är alltid nice.

Har iaf något att se fram emot nu, det är bestämt att jag och Danne drar till Teneriffa i november! Fy fan va jag längtar. När kylan väl kommer på riktigt drar jag till värmen, så får ni ha det myspys med slaskvädret ;)


Cykla

2012-09-19, 16:13:17 / Kategori:

Idag tog jag cykeln till skolan för första gången, det gick fan mkt fortare än vad jag trodde. Var ju inte riktigt hundra på vägen och åkte lite vilse på vägen tbx men hittade hem tillslut. Måste nog göra det här till en vana, grymt med lite träning varje dag fan. Det skulle inte skada.. Måste bara se till att göra det också


long, long time ago

2012-09-17, 20:14:47 / Kategori: Allmänt
Tiden går och jag blir allt sämre på att blogga, det är mycket att göra nu då den nya terminen har dragit igång och ja tyvärr måste jag plugga lite mer. Får ta och kämpa mig igenom statistiken. Tuff termin lär det bli, men även en resa till Teneriffa möjligtvis i november med Danne och hans familj. Hoppas verkligen det blir av, biljetterna är redan bokade det är bara Dannes schema över november som vi väntar på nu...
 
Lite andra förändringar är att jag ska förmodligen börja satsa på beach volleyboll istället för inomhus volley, min tränare är sämst just nu och jag är så sjukt sugen på att säga "du är sämst, jag slutar" fast så hemsk är jag inte men det är tyvärr sanningen. Beach är mycket roligare, mycket intensivare och helt jävla awsome! Ringde till beachhallen idag och de skulle återkomma till mig, så.....Hoppas hoppas det blir av nu!
 
 

Då blir jag en riktigt fit brud, fy fan!
 
 
 
 

123 solna! Volleyreunion

2012-09-05, 22:19:16 / Kategori: Allmänt
En riktigt jävla härlig träff med gamla volleyboll laget, vi startade dagen med att lira beachvolley och jag är helt frälst, det är tusen gånger roligare att spela beach! Så nu ska jag verkligen försöka byta till beach volley. Efter beach liret drog vi hem till Micke (vår gamla tränare), tråkigt nog blev vi inte hela gamla laget men vi hade riktigt gött ändå! Natten spenderades framför gamla inspelningar av våra seriespelsmatcher som Micke hade spelat in och för varje "miss/fel" man gjorde under matchen skulle vi ta en shot som straff. Fy fan va roligt vi hade, men det slutade i lite för många shottar, för mycket blandningar och minnesluckor för min del. Det positiva i detta är att jag inte minns det dåliga, alltså tiden jag spenderade med toasitsen, en omedvetande joanna, en Joanna som dansade och massa annat som jag inte minns men fått höra. Det känns ju inte lika bra men a jag minns inte det , "det jag inte minns finns inte" typ. Däckade hos Micke och det var väl nog bäst så. Jag borde ju egentligen inte köra så fullt ut den kvällen eftersom jag skulle upp och jobba 07:30 och där ligger jag däckad i den bästa kondisen för att jobba..nja. Det gick tro det eller ej, jag vaknade upp ur min fylla i panik 07:09, ringer en taxi direkt (måste tillägga att jag fortfarande var full) och hinner till jobbet.
Det var min värsta dag på jobbet säger jag bara...!! 
Sista bilderna har jag inget minne av - vad fan gör jag?!

Årets kräftskiva

2012-09-05, 21:47:00 / Kategori: Allmänt
En riktigt sen uppdatering från årets kräftskiva, Danne inledde resan dit väldigt bra genom att glömma nycklarna hemma, han märker självklart det när vi kommer fram till stugan efter två timmars bilfärd. Väldigt smart av honom men som tur så löste det sig tack vare mig och Markus som är världens bästa inbrottstjuvar (hehe). Vi hade tur nog att badrumsfönstret stod på glänt men det var fortfarande låst med en spärr inifrån, med en pinne och smart Markus fick vi upp det, så jag fick vara den som gjorde inbrott och komma igenom det lilla fönstret. Så det problemet löste sig, det vart en trevlans kväll med massa kräftor, snaps och jellyshots som fixades inför kvällen, en liten invigning av det, tyvärr så klagade alla över konsistensen, va fan har ni aldrig tagit något gelé liknande? För mig gick det ner hur enkelt som helst och det bästa av allt, det smakade inge sprit alls! Så det blev massa shottar över till mig självklart! Natten kan sammanfattas med drickspel, chillpill, desperata pojkar som gav fotmassage och en mer trött Joanna efter alla shots.