Drömmer mig bort på jobbet

2011-07-26, 14:19:08 / Kategori: Allmänt
Det är bara TVÅ dagar kvar tills jag och Danne befinner oss på Malta och på vårat underbara hotel Ramala ray resort. Fy fan va jag längtar!!!
 

Vi brudar!

2011-07-25, 00:49:19 / Kategori: Allmänt
Sov över hos Agnes igår, kvällen slutade med att vi shottade vodka med spelet "jag har aldrig", även fast vi typ vet allt om varandra så var det ändå lite kul. Det fanns ju planer på att dra vidare till en fest med några polare fast det blev inte av. Så efter ett tag så blev vi båda trötta och tuppa av i sängen.
Så en typ mini "tjej-kväll" vart det, lite oplanerad så där.


Polen - i en annan värld

2011-07-25, 00:40:07 / Kategori: Allmänt
Jag kom hem från polen 3 dagar sen, har haft fullt upp och inte hunnit blogga som ni märker. Villket fall som helst så hade jag det riktigt roligt i polen med alla vänner och släktingar som jag träffade. Har varit ute på stranden, solat, badat, shoppat, festat och träffat alla polare i polen. Det var en liten kort sammanfattning om mitt besök i Polen.

Sammanfattar allt med lite bilder också, för bilder säger mer än ord.

Livet

2011-07-18, 14:38:21 / Kategori: Allmänt
Idag är jag ett år äldre, hela 19 bast! Fast det är ett grymt onödigt år, jag vill va 20. Kunna gå till systemet osv... men jag utnyttjar min tid i Polen och köper sprit här ist, det är ju dessutom billigare. ;) 

Dagarna går och nu är det bara 4 dagar kvar i Polen! Tiden går så galet fort när man har kul, det känns som om jag nyss kom hit och landade igår i princip. Vanligt vis så brukar jag ju vara i polen MINST en månad men i år blev det 10 dagar, men nu när man blir "stor" så äre jobb som gäller och sen kan jag´ju inte slösa bort hela mitt sommarlov i Polen. Även fast det är galet roligt här med alla vänner och släktingar så har jag också ett liv hemma. Måste ju utnyttja min lediga tid när jag väl har den. Jag ska ju ut i världen med Danne och ja sen är det jobb som väntar där hemma och sen startar plugget. Appropå plugg! 

Jag kom in på samhällsplanerarprogramet på SU, något som jag är galet osäker på just nu. Visserligen så är det samma plugg som Danne och så men är fan så osäker på mitt val, tyckte att det lät intressant när jag sökte men nu är jag bara ett stort jävla frågetecken. Är helt kluven på den punkten, mitt förstahandsval var civilingenigör samhällsbyggnad som jag är reserv på nr 197.. Det kan jag fet glömma! Mitt andra val var civilingenigör medieteknik och är jag reserv nr 61, så där har jag faktiskt en chans att komma in på.
Så vi får se hur det blir, antingen så blir det SU eller KTH.....helst KTH egentligen men a vi får se. Egentlígen så vet jag fan inte vad jag vill bli och tycker inte att man ska behöva bestämma sig i den här åldern, iof behöver jag inte plugga nu om jag inte vill men jag vill inte sitta där när jag är 35bast på kth för att jag inte kunde bestämma mig nu. Drömmen vore ändå att bli inrednings arkitekt men för att bli det måste man ha mvg i allt! .....Så den drömmen är redan spräckt. Fast det går att komma runt det där om man pluggar utomlands iof. Nä jag vette fan vad det blir av mig om typ 20 år, kanske blir en kontorsnisse eller kanske en städare? Vem vet? ..

// Stora Joanna som just nu ser ut som ett frågeteckenmin lediga tid från jobbet

2011-07-11, 01:53:00 / Kategori: Allmänt
Om man känner mig så har jag mina "blogg studner", är bara för grym ett tag och sen kommer motsatsen om jag säger så. När jag är ledig, då är jag fan ledig från allt! Även från bloggen, inte för att jag ser bloggen som ett jobb men det tar upp min tid. Nu är jag iaf hemma, ligger själv i sängen och kom nyss hem från jobbet. Rätt trött egentligen men kände att bloggen var värd en uppdatering eftersom jag åker iväg på tisdag till Polen och vet att det kommer vara SÄMST uppdatering under dem 10 dagarna.

Under dem här 4 dagarna som jag haft lite "ledigt" från allt och inget, har jag spenderat hos Danne i princip varje dag. Det vart lite sol och bad, miniparty hos tjockisen och så.
Allmänt chill pill och mys pys.

Imorn åker tjockisen till Cypen och jag själv åker ju iväg på tisdag, har så galet mycket som jag måste fixa imorn och som jag har inplanerat.

12:00 ska jag till morsans polare
14:00 hem och packa
16:00 träffa Clara
- resten av dagen kommer jag väl ha panik om att jag har glömt något galet viktigt att packa ner, får se hur allt slutar.

Bilder från mina 4 lediga dagar

Inför "festen" gjorde jag och Danne lite smoothies med vodka å grejer! Gött blev´re!
Kvällen slutade rätt sent eftersom Agnes och Matte slank in runt 01 tiden, fast det var ändå bara skönt och skoj att sitta uppe hela natten. Det blev kanske lite för mycket fylle diskusioner om allt och inget fast sånt är iof bara kul.

Sol och bad
Vem är brunast? ;)

Godmorgon

2011-07-05, 08:51:19 / Kategori: Allmänt

Sitter just nu och typ halvsover på jobbet, började jobba 06:30 och nu är det bara 8 h timmar kvar av passet. Woho!
Ska åka till Danne efter jobbet och typ sova, kommer nog vara död sen. Har jobbat 9 h varje dag, i fyra dagar i sträck och idag är det den sista dagen tills jag är "ledig" några dagar. Ska bli grymt skönt att ha ett liv ist för att sitta på jobbet dag ut och dag in!


sommar

2011-07-03, 19:43:02 / Kategori: Allmänt
Fyllesvin- Av ren jävla lathet så orkade jag inte laga middag innan jag drog ut, som gjorde min kväll till en billig fylla. En riktigt rolig kväll med Linnea och company, sen kom också Agnes och company. Så vi blev ett gäng, trångt och mysigt vid bordet. 

 Det vart ju första gången på sommar och den var fan grymt nice klubb! Man slipper ju äckliga innomhus krogar osv, så sommar kommer det nog bli resten av sommaren fan. Ute krog, bar, dansgolv med olika dansgolv innomhus om man vill dra in och värma sig. Så perfekt ställe, det ända man kunde ändra på var musiken, djungel musik fan. 

Sitter och segar på jobbet nu, har ett 8 timmars pass... lagom skönt. 
Kom på fan att det bara är en vecka kvar tills jag åker till Polen, längtar fan efter att komma iväg från Sverige även fast det känns som "på landet" hos mormor. Alltid lika kul att träffa alla där när man inte sett alla på ett halvt år typ. 


Lite bilder från kvällen:


Utgång på G

2011-07-02, 19:24:31 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag dra och möta upp nea :) Kvällen börjar på Sommar sen får vi se vart den slutar!

28 juni

2011-07-02, 18:59:57 / Kategori: Allmänt
Ute på en fisketur med pöjkarna med ett oväntat besök av en stor äcklig fisk, nämligen en jävla gös. Det blev lite extra liv på båten då pontus dödade gösen med en hammare, brutalt och äckligt men som sagt vi var inte berädda på att vi skulle få en så stor fisk och hade ingen kniv med oss.
Äckligt värre!