.

2012-08-21, 00:14:51 / Kategori: Allmänt
Dagarna går och det är tre arbetsdagar kvar på Annedal, ett roligt tillfälligt jobb med lyxmat varjedag gratis dessutom. Utnyttjar min lediga tid på jobbet till att plugga så det är en perfekt kombo. På onsdag ska jag på min första lägenhetsvisning, längtar som fan! Kan det inte bli onsdag imorn?


Annedal- min första riktiga arbetsdag

2012-08-16, 21:33:02 / Kategori: Allmänt
Idag var det min första riktiga arbetsdag på Annedals boutställning. Har nog aldrig varit med om ett så slappt jobb, som gjorde mig så sjukt rastlös. I det här tältet sitter vi och väntar på att folk ska komma och köpa biljetter in till visningslägenheterna men....det är så sjukt dåligt skyltat så många missar det här tältet = inget folk kommer till vårt tält typ = FAIL. Efter tre timmars rastlöshet i tältet gick vi på lunch, jobbet bjuder på lunch varje dag och det är inte nån dålig lunch det! Lyxlunch skulle jag kalla det, speciellt eftersom det är gratis för oss, världens godaste biff och kantareller med stekta potatisar i lök. Säger bara Mmmmmumma! Därefter fick vi lalla runt själva för vi behövdes inte i tältet längre, så vi utnyttjade tiden och gick på några visningslägenheter (ÄLSKAR att jag får betalt att lalla runt och kolla på visningslägenheter).Det är så sjukt fina lägenheter och jag fick bara ångest av att se lägenheterna. Det fanns så coola, riktigt fina och helt jävla underbara lägenheter. Ville verkligen bara ha en egenlägenhet! Tyvärr har jag inte råd riktigt då det kostar typ 4-5 miljoner....men men

Appropå lägenheter! Helt sjukt, på en vecka har jag fått två lägenhetserbjudanden och ska gå på visning nu på onsdag och torsdag. Hoppas verkligen att dem ser bra ut och att jag äntligen kommer ut från päronhålan! LÄNGTAR!
Jag i mina vackra arbetskläder

onsdag

2012-08-16, 21:20:19 / Kategori: Allmänt
Riktigt härlig dag ute vid klipporna med ett snabbt dopp i sjön, nu kan jag iaf säga att jag faktiskt doppade mig lite i Sverige i år!

Tuta och kör!

2012-08-09, 22:02:24 / Kategori: Allmänt
Hemma efter andra övningskörningen, några framsteg men nu jävlar ska jag fixa skiten! Fy fan va kul det är att köra, känner bara att jag sitter och spänner mig lite då och då. Massa nytt och så många moment att tänka på så det kan bli lite för mycket men framsteg görs och nu har jag kört ute på e4an en bit. Stolt och glad :)
Är på sjukt bra humör just nu och vill bara krama ihjäl pojken, nä nu är det dags för myskväll. Puss å hej

volleey för faan!

2012-08-07, 23:14:31 / Kategori: Allmänt
Igår och idag har varit två riktigt efterlängtade dagar under hela sommarlovet, att äntligen få spela volleyboll med min Linnea! Synd att jag inte har nån bild på vårt nya snyggagrabzgäng som vi träffade lite senare under kvällen som vi lirat med både igår och idag. Är helt död i kroppen och min kropp skriker efter massage just nu, inte så konstigt att jag får träningsvärk ..har ju inte tränat på ett halvt år nu (inte okej).


LÖRDAG

2012-08-07, 23:07:51 / Kategori: Allmänt
I lördags vart det en riktigt grym utgång jämfört med dagen innan. Vi satt och förkrökade i rålis och drog senare och mötte upp ett gäng på sommar. Grym kväll, lagom packad och glad! Det är så det ska det va!..

Ute på vägarna - Se upp!

2012-08-06, 23:30:49 / Kategori: Allmänt
Idag övningskörde jag för första gången, det var helt sjukt kul och det gick riktigt bra. Åkte tydligen så bra att jag redan efter två timmar på parkerigen fick köra ute på vägarna. Tror nog att all gocart körning måste ha hjälpt lite fan. Fast måste säga att jag var helt sjukt nervös eftersom jag skulle åka från Hagaparken hem till mig, det innebär att jag var vid E4, men aah allt gick bra och jag överlevde fan.

// Supergladtjey

polskiiiiii

2012-08-03, 00:27:16 / Kategori: Allmänt
Home Sweeet home? Or not?
Nu är alla resor över och min "lediga" semester är slut, dags att ställa om till heltidsjobb och massor med plugg. Woho eller vad man nu ska säga... Tiden går för fort när man har det som roligast.

Dagarna gick och helt plötsligt var det dags att åka hem.
Det har varit en jätte trevlig vecka spenderad med Danne i Polen,
med sol, bad, trevlans häng med mina polska vänner och två fyllo utgångar. Sjukt stolt över tjockisen som har lärt sig lite polska, snart fan blir han mästare!