Kräftskiva!

2011-09-30, 17:21:50 / Kategori: Allmänt
Så galet taggad inför ikväll! Kräftskiva med jobbet sen får vi se vart natten tar mig.


En värld upp och ner

2011-09-29, 23:24:28 / Kategori: Allmänt

Om allt bajs skulle försvinna och bytas ut till fina blommor, då skulle jag vara in heaven!
Känna aromen av blommor istället för äckligt bajs äckel päckel.
Det skulle vara grymt!

Ris o ros

2011-09-29, 00:34:23 / Kategori: Allmänt
Förra inlägget var en liten test med den nya Iphone appen, assmidigt men man kan inte ändra inläggen eller radera dem. Så lite besviken är jag ändå!

I tisdags vart det en mini utgång, träffade Sofie som jag inte sett på ett tag och kvällen slutade på klubben. Det började med att vi trillade förbi olearys och åt lite, där fick vi också i oss 1 kanna öl som en start på kvällen. Sendan hakade vi av hellströms och 54. Det blev lite väl mycket dricka den kvällen, speciell om man tänker på att det var en tisdag.
Fyllon säger jag bara!Just nu :)

2011-09-28, 10:43:48 / Kategori: Allmänt

Käk med Sofie :)


hold on

2011-09-26, 01:01:10 / Kategori: Allmänt
Tentan är ÄNTLIGEN över, haft sån galen ångest och har nog aldrig pluggat så mycket inför ett prov. Stressen höll till och med i sig på lördag morgon då jag vaknade av panik - med tanken "måste upp och plugga!" men insåg att det var lördag och att tentan redan var gjord. En riktig lättnad!

I fredags så var jag också ute med klassen och firade tentan, det var grymt roligt då nästan hela klassen spårade. Skarre supas så skarre! Jag blev rätt lullig men spårade inte riktigt, men det kan ju bero på att dem drack på tom mage och jag valde att käka middag (smart nog!).

Lördag, utgång med hela company plus några till.. Var väl en helt OKEJ kväll, utan lilla agge där skulle jag inte haft så kul mer än så orkar jag inte säga.

hold on and be strong

en tidig belöning för allt plugg

2011-09-23, 00:36:19 / Kategori: Allmänt
Me like! Äntligen fick jag hem mina skor som jag beställde, som ni ser bestämde jag mig för dem bruna eftersom jag har så galet mkt svarta skor. Testat att gå med dem hemma, galet sköna att gå i faktiskt för att vara 13 cm klack. STORT PLUS!

Imorn är det tenta, har pluggat aset av mig dem tre senaste dagarna och hoppas på att nått fastnade i skallen nu. Det visar sig imorn!om jag bara kunde..

2011-09-19, 23:27:46 / Kategori: Allmänt
ÄNTLIGEN så är alla seminarium avklarade, nu är det bara den västa biten som väntar.... tentan på fredag. Är ledig fram tills dess så nu är det bara att plugga.
Kommer inte ha ett liv dem här 3 dagarna!

Om jag bara kunde skippa tentan och åka till Malta.....Vill dit NU!


Fredag.

2011-09-19, 23:12:58 / Kategori: Allmänt
I fredags var det en biljard kväll med Agneso keso, vår prestige var inte på topp precis. Det var rent ut sagt så kasst att vi till och med fick en skrattande publik på grund av våran vackra talang. En kväll med mycket garv åt vårt fina biljard spel! Fy fan!


vilken jävel ska jag ta?

2011-09-16, 00:39:35 / Kategori: Allmänt

ge mig en liten apa!!

2011-09-15, 21:41:59 / Kategori: Allmänt
Igår var det en riktigt seg dag, pluggade HELA dagen och ville hitta på något roligare på kvällen för att komma bort från plugg-tänk så det slutade med att jag och tjockisen gick på bio och såg apornas planet. Trodde att den skulle vara mycket bättre men det blev tyvärr en besvikelse. Filmen var bra MEN för överdriven så det förstörde hela filmen, plus att det var väldigt data gjord. Det var iaf vissa roliga scener och ska väl inte rata filmen helt, det var ändå skönt att komma ifrån plugget iaf och tänka på lite annat. :)

Upptäckte att min data har en kamera

2011-09-12, 22:52:35 / Kategori: Allmänt
Upptäckte idag att min data har en kamra inbyggd, en aning efterbliven? Haft datan i snart 4 månader. Var tvungen att testa iaf..jag vet att jag har ett bleeekt ansikte här men jag orkade inte flytta lampan
Sitter och pluggar på nu, det är vad min vardag består av. Har idag avklarat veckans första seminarium och har bara fyra kvar, alltså 4 uppsatser kvar att redovisa. Vill bara ha skiten överstökad, men det rullar på iaf och snart är det tenta också. Så det gäller att plugga nu.

FB inflation

2011-09-11, 22:59:42 / Kategori: Allmänt
En planerad kväll till sommar som inte gick i uppfyllelse! Det är helt sjukt vad ett jävla event på facebook kan göra, vi kom ändå dit riktigt tidigt (runt sex) redan då var kön riktigt lång. Vi stod i kö i minst 1 timme och tappade tålamodet, vi var typ längst fram när vi gav upp men eftersom det tog så lång tid för dem att släppa in folk så hann klockan bli sju och nu skulle vi behöva betala inträde som vi var mindre sugna på. Så vi drog och mötte upp alla andra som var lite sega, kvällen slutade på lionbar och acer. Var väldigt lätt påverkad just då eftersom jag inte hade sovit mer än 4 timmar natten innan så det blev ju billigt för mig och en lagom lugn kväll. Vågade inte dricka för mycket, ville inte ha en sån fylla som det blev sist. Ha!

Håkan bråkan

2011-09-11, 22:41:59 / Kategori: Allmänt


I fredags var det Håkan Hellström på grönan, hade rätt så stora förhoppningar och var galet taggad på konserten men den ledde tyvärr inte upp till mina förväntningar. Publiken var typ som död ibland och han spelade massa nya låtar som många inte kände igen, så publiken bara lyssnade typ. Sen när han väl spelade en känd låt (Lena) så blev det lite bättre men publiken var ändå sämst men ska inte såga allt heller det fanns bra stunder men få om jzg säger så.

Galet duktig chey och en skön ryss!!

2011-09-10, 14:13:22 / Kategori: Allmänt

Sitter och fördriver lite timmar på jobbet, kollat lite på idol och så. 
Alltid så galet kul att kolla på idol audition när alla gör bort sig men så finns det ju duktiga också.

En brud jag blev impad av:

Och en galet roliga ryssen:

 


en investering i utbildning

2011-09-08, 23:01:56 / Kategori: Allmänt
Äntligen så har jag fått hem mina böcker för den första delen av kursen (första månaden), det känns lite lagom onödigt att slänga ut 2400 :- på bara kurslitteratur! Tyvärr så kostar det, men ska väl tänka ur andra banor att det är för mig själv och för min utbildning.ordbajsa!

2011-09-07, 23:32:32 / Kategori: Allmänt
Dagens ord: ordbajsa
En riktig pluggdag, har jobbat med ett grupparbete hela dagen. Är så galet nöjd att jag faktiskt har en bra grupp, ni vet hur det kan bli med grupparbeten att en lallar andra gör jobbet osv men vi har en grym grupp som är BÄST på att ordbajsa! Så skönt att ha vissa saker gjorda. ¨¨
Men nu ska jag inte ordbajsa nå mer för jag måste sova och sluta ordbajsa!
Bajsbajs, hejs

andas ut..

2011-09-06, 23:22:31 / Kategori: Allmänt

Hemma efter träningen, för att komma bort från pluggtankar så drog jag till träningen idag.
Fy fan va skönt det var!

ett socialt liv, ett jobb liv och ett plugg liv

2011-09-06, 23:19:22 / Kategori: Allmänt
Lite kortfattat och sammanfattat i bilder får det bli nu. I lördags så var vi hos tom (jag, danne, pontus och matte) och spelade risk, efter typ 4 timmar började det bli lite segt och utnyttjade tiden till lite plugg ( nörd!!?! ) och var tyvärr tvungen att dra hem typ runt två eftersom jag skulle upp tidigt till jobbet dagen efter. Så på söndagen vart det jobb med en kombination av plugg, satt och läste under jobbets pass. Sen har det bara varit plugg och massa föreläsningar under dagen, satt idag med Emma på sturebibloteket och pluggade på. Så nu börjar mitt liv se rätt enformigt ut..... ååh jag kommer inte ha ett liv! Ångest ångest ångest!!.....

2011-09-05, 23:13:03 / Kategori: Allmänt
Just nu så ser min vardag inte så jätte rolig ut precis, bara massa plugg hela tiden. Har en tenta den 23:e och tills dess måste jag ha läst ut 6 tunga böcker och kunna skiten, så det är bara att sätta huvudet in i böckerna och läsa. Har hårda veckor framför mig.
Plugg plugg plugg!!!


Ett tips till er som behöver en vän ;)

Exkursionen

2011-09-02, 22:29:03 / Kategori: Allmänt
Det var en riktigt underlig dag igår, åkte runt nästan hela dagen och lekte turist och kollade på stockholms stadsproblem med skolan. Det är så mycket man faktiskt aldrig tänker på! Har ni hört talas om ABC-bostäder? Det har ni iaf fast med andra ord, även fast man kanske inte kopplar ordet så säger nog miljonprogrammet lite mer.
Något som jag inte visste var att alla dessa byggen står oftast för abc- arbete, bostad, centrum. Det var tänkt att allt skulle ligga på samma ställe. Kista ett bra exempel på det, ett stort centrum då det finns ungefär 25000 arbetsställen och massa lägenheter och ett stort centrum. Ha lite allmänbildning. Lite nytt som jag lärt mig, ha :P

Vi åkte runt hela dagen från 09-17, alla var helt slut efter bussturen och orkade verkligen inte med en till föreläsning som vi skulle ha, fast den föreläsningen var en total bluff. Vi satt och antecknade massa "viktiga" saker som läraren lurade i oss han var as sträng och drev på som fan. Det visade sig att nollningen började så eller om man nu ska kalla det insparksfesten, massa lekar och tävlingar. Måste bara påpeka att vår grupp vann danstävlingen! En riktig jävla rolig kväll! Missade tyvärr Linnros men fan det var nästan värt att stanna kvar, nu kunde man äntligen lära känna alla speciellt nu när alla blev så sociala med sprit. Lite det som krävs ibland tydligen...